Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, atac frontal după ce Duckadam a insinuat că a fost „omenie” la Rapid – UTA. „Cred că vrea să revină la FCSB și nu știe cum să facă”

Robert Niță a făcut un atac frontal la fostul mare portar al Stelei după declarația pe care a avut-o Helmuth Duckadam despre meciul Rapid - UTA 4-1.
29.02.2024 | 13:05
Robert Nita atac frontal dupa ce Duckadam a insinuat ca a fost omenie la Rapid  UTA Cred ca vrea sa revina la FCSB si nu stie cum sa faca
Robert Niță, atac frontal la Helmuth Duckadam după Rapid - UTA Arad 4-1. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a lăsat să se înțeleagă că la meciul dintre Rapid și UTA Arad, scor 4-1, a fost “omenie”. După declarația făcută de legenda de la Sevilla, Robert Niță a făcut un atac frontal.

Robert Niță, atac frontal după ce Duckadam a insinuat că a fost „omenie” la Rapid – UTA. „Cred că vrea să revină la FCSB și nu știe cum să facă”

Robert Niță a criticat foarte dur ceea ce a spus Helmuth Duckadam. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA este de părere că golurile date de Rapid sunt perfect normale, iar declarația lui Duckadam are legătură cu o eventuală dorință de a reveni la FCSB.

ADVERTISEMENT

Totodată, Robert Niță a făcut un atac frontal către legenda Stelei. Fostul atacant al celor de la Rapid l-a acuzat pe Duckadam că în cariera sa a luat parte la mai multe meciuri făcute pe “omenie”.

“A aruncat domnul Duckadam niște fumigene. Așa oricine poate să vină cu niște argumente. Poate vrea să se întoarcă la domnul Becali și nu știe cum să facă. Riști să te faci în halul acesta de rahat.

ADVERTISEMENT

Faci un atac decisiv la 16 metri, în lași pe ăla singur cu portarul. Te duci la Rrahmani în alunecare la mișto la 30 de cm de el, se întoarce ăla și scapă singur cu portarul. Faci un atac decisiv în careu.

Nu îi dai pase la modul să o bage el în poartă. Duckadam ar trebui să știe d-astea, pentru că mai sărea pe lângă ele. Așa se zice. Nu știu eu că sunt altă generație, dar am văzut că mai povestesc. La 30 de ani după ce s-au lăsat, ne-au mai povestit câte ceva”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Duckadam după Rapid – UTA Arad 4-1

Helmuth Duckadam a analizat meciul câștigat de Rapid și a ridicat suspiciuni după cele două greșeli ușoare ale UTA-ei. “Când ai doi jucători care… Cel puțin la golul trei nu am înțeles nimic.

Nu vreau să-mi dau cu presupusul sau… Mă refer la Benga și Omondi, care au dat pasele de gol. Niciun coechipier al lui Rrahmani nu putea să dea o pasă atât de bună. Cam multe greșeli ciudate”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Rapid – UTA Arad s-a terminat 4-1. Pentru gazde a deschis scorul Rrahmani, iar Bădescu a marcat chiar la debut. Kosovarul a mai punctat o dată pe tabela de marcaj, iar Burmaz a decis scorul final după o super execuție din lovitură liberă. Pentru oaspeți a marcat Micovschi, jucător împrumutat de Rapid la UTA.

Scenariul blatului în Rapid - UTA 4-1, desființat în direct: “Trebuie să fii chiar fraier”

ADVERTISEMENT