Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă nu uită cum Steaua a eliminat Rapidul în sferturile Cupei UEFA: “Şi acum mă visează noaptea!”

Steaua a reușit să o elimine pe Rapid și să se califice în semifinala Cupei UEFA din 2006. Atunci, Bănel Nicoliță a înscris primul pe Giulești, iar golul său a adus calificarea.
23.11.2023 | 22:46
Banel Nicolita nu uita cum Steaua a eliminat Rapidul in sferturile Cupei UEFA Si acum ma viseaza noaptea
RAZI CU LACRIMI CONTRE IN DIRECT Banel Nicolita - Robert Nita - Gafi Safta - Florin Gardos. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre FCSB și Rapid este la cote maxime. Cele două formații se duelează pentru titlul în Liga I în acest sezon. Giuleștenii au reușit să câștige ultima confruntare directă, scor 2-1. În clasament, în schimb, echipa lui Gigi Becali ocupă prima poziție și se află la 4 puncte de Rapid.

Rapid, peste FCSB la imn

“Apropo de ce spuneați de revista Fanatik și școala unde se cântă imnul Rapidului, am văzut și eu o școală unde se cântă imnul FCSB-ului și după m-am trezit. Era un vis. Tocmai, pentru că nu există imn”, a spus Gabi Safta

ADVERTISEMENT

“Da ce, care e imnul? E vorba de istorie, Gabi, tradiție, tu știi mai bine că ești un băiat inteligent. Un cântăreț nu ați găsit și voi să vă faceți un imn”, a spus Robert Niță, moment în care Bănel Nicoliță a replicat: “Iar v-ați dus la 4 puncte de noi. Ai văzut că e scandal și la CFR, eu sunt ok acum. Anul acesta vom fi campioni și o să vezi melodia pe toate străzile”.

“Dacă aș fi acolo lângă Bănel l-aș susține spunându-i lui Robert Niță că odată în viață a avut șansa să fie deasupra noastră și chiar dacă nu ne-au bătut și nici nu i-am bătăt. Tot noi ne-am calificat în semifinala Cupei Uefa. Îi arde rău de tot, au nopți albe”, a declarat Gabi Safta, completat de Bănel Nicoliță: “Ei mă visează non-stop. Visul lor sunt eu”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a fost eroul Stelei în sfertul cu Rapid

Rapid a investit serios în transferuri în această pauză competițională. Formația patronată de Șucu a urcat în clasament până pe locul 3 și are ca obiectiv câștigarea titlului. Rivalii de la FCSB se pot lăuda la rândul lor cu un lot puternic. Gigi Becali se află la cârma echipei de 20 de ani și a trăit pe viu sfertul Cupei UEFA cu Rapid.

Atunci, Steaua a obținut un ușor avantaj în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei UEFA împotriva rivalilor de la Rapid. 1-1 a fost scorul în prima manșă disputată pe stadionul Giulești.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a marcat după doar cinci minute în partida tur spre spurpinderea publicului aflat pe Giulești. Viorel Moldovan a restabilit egalitatea în minutul 50 și a ținut speranțele aprinse în tabăra Rapidului.

Returul s-a jucat pe stadionul Lia Manoliu. Cosmin Olăroiu, antrenorul Stelei de la acea vreme, a reușit să închidă bine jocul și nu le-a dat spații celor de la Rapid. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar Steaua a mers mai departe grație golului înscris de Bănel Nicoliță în deplasare.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este transmisă în direct în fiecare luni, marți și vineri exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea începe la ora 10:30 și poate fi vizionată în premieră în aceeași zi, începând cu ora 17:30, pe canalul de YouTube al Fanatik și pe paginile de Facebook ale Fanatik și Horia Ivanovici Oficial

Nicolita a rememorat calificarea Stelei din sfertul UEFA cu Rapid

 

ADVERTISEMENT