Sport

Bănel Nicoliță, temător înainte de Dinamo – FCSB: „Nu aș suporta să pierd încă un derby”

Bănel Nicoliţă este temător înaintea meciului dintre Dinamo şi FCSB de duminică. Fostul jucător al roş-albaştrilor speră ca favoriţii să trateze foarte serios derby-ul.
24.11.2023 | 20:08
Banel Nicolita temator inainte de Dinamo  FCSB Nu as suporta sa pierd inca un derby
Bănel Nicoliță, temător înainte de Dinamo - FCSB: „Nu aș suporta să pierd încă un derby”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Oaspeţii sunt mari favoriţi în acest meci şi speră să câştige şi al doilea meci din acest sezon cu marea rivală, după succesul cu 2-1 din tur.

Bănel Nicoliță, temător înainte de Dinamo – FCSB: “Nu e o echipă uşoară”

Fostul jucător al FCSB-ului, Bănel Nicoliţă este temător înaintea derby-ului. Fostul mijlocaş a declarat la FANATIK SUPERLIGA că FCSB trebuie să trateze foarte serios meciul cu Dinamo pentru că nu joacă poziţiile în clasament:

ADVERTISEMENT

“Nu merg la stadion, duminică nu am cum să ajung. Dar cu siguranţă o să îl urmăresc la televizor. Va fi un meci foarte greu, nu va fi uşor pentru FCSB, este un derby. 

Am văzut şi cu Rapidul ce s-a întâmplat. Şi Dinamo nu e o echipă uşoară. Aţi văzut cu CFR Cluj ce s-a întâmplat. Era CFR Cluj favorită, câştigă uşor, staţi liniştiţi, s-a terminat egal.

ADVERTISEMENT

“Nu aş mai suporta să mai pierd încă un derby”

Fotbalul este greu. Eu unul nu aş mai suporta să mai pierd încă un derby. Nu mi-e frică, dar este un derby. Este un meci important în România şi ştiţi cum este reacţia în astfel de partide.

O să dea totul pe teren pentru suporteri. În tur a fost 2-1 şi au avut ocazii pe final de meci să egaleze. De aia vă spun că nu este un meci uşor. Este un derby şi trebuie să fii motivat, să nu intri pe vârfuri în teren.

ADVERTISEMENT

Te uiţi că Dinamo este penultima, hai că-i batem, hai că-i facem, dar nu e chiar aşa. Dinamo este o echipă care joacă”, a spus Bănel Nicoliţă la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB este lider în SuperLiga, cu 34 de puncte după primele 16 etape. De cealaltă parte, Dinamo este fără victorie din august în campionat şi este penultima, cu doar 10 puncte adunate.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Bănel Nicoliță, temător înainte de Dinamo - FCSB

ADVERTISEMENT