Sport

Temerile lui Mihai Stoica înainte de Dinamo – FCSB: „Jucătorii importanți nu prea s-au antrenat cu noi!”

Mihai Stoica este îngândurat înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, spunând că jucătorii importanți nu s-au antrenat cu echipa.
23.11.2023 | 21:31
Temerile lui Mihai Stoica inainte de Dinamo  FCSB Jucatorii importanti nu prea sau antrenat cu noi
Mihai Stoica, îngândurat înainte de Dinamo - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre confruntarea cu Dinamo, spunând că orice se poate întâmpla într-un derby, chiar dacă FCSB pornește ca favorită.

Mihai Stoica, îngândurat înainte de Dinamo – FCSB

Mihai Stoica este îngândurat înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, spunând că jucătorii importanți nu prea s-au antrenat cu echipa: „Medicii noștri s-au pregătit cu cei mai buni.

ADVERTISEMENT

Noi vom avea toată peluza. Normal sunt vreo 10.000 de locuri disponibile, urmează inelul trei să se completeze… cât s-o completa. Ai noștri ar veni, dar nu poți veni când joci în deplasare în mijlocul fanilor adverși”.

„Jucătorii importanți nu prea s-au antrenat cu noi. Pantea a fost în Elveția, Olaru a jucat foarte puțin, Risto a jucat și el, nu știu. Până duminică nu e problemă, dar e derby.

ADVERTISEMENT

Și cu Rapid noi păream favoriți, dar e derby. Lipsește Chiricheș, lipsește Tavi, îl ai pe Pantea sub vârstă. Am văzut Dinamo jucând frumos cu Universitatea Craiova”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Ovidiu Burcă

Mihai Stoica l-a lăudat pe Ovidiu Burcă pentru felul în care a pregătit-o pe Dinamo, amintind despre cum a promovat Dinamo în prima ligă: „E unul dintre antrenorii care ar trebui în anchetele de sfârșit de an să fie nominalizat.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a făcut ceva ce se aștepta. Toți ne așteptam ca Dinamo să retrogradeze în C, dar el a promovat echipa. Și a câștigat un play-off cu o echipă de Liga 1. Burcă e acolo lângă Dorinel, lângă Măldărășanu”.

Florin Vulturar a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre o listă mare de transferuri pe care o are Gigi Becali pentru perioada de transferuri din iarnă, însă Mihai Stoica a spus că el nu cunoaște amănunte și că mizează în continuare pe jucătorii actuali.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu nimic! Nu cunosc detaliile astea. Știu că Gigi își dorește un atacant, iar eu cred că îl avem în curte, dar mai sunt câteva meciuri și să vedem. Eu nu prea m-am înșelat la atacanți.

Nu că nu-s de acord, dar eu cred că avem deja atacantul. Vorbim în iarnă, dacă într-adevăr vom face ofertă pentru un jucător. Nu mă deranjează nimic, dar e cu dublu efect.

Fotbaliștii adevărați, când aud asta, joacă bine și patronul se răzgândește. Fotbalul e pentru câștigători. Oamenii sub presiune performează, altfel nu ai ce să cauți pe aici”, a spus MM Stoica referitor la transferuri.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.77 este cota pentru ”2 solist” la meciul Dinamo - FCSB