Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă, ţinta ironiilor de la rivalii Robert Niţă şi Giani Kiriţă: “Tu nu erai cu golurile, doar arai partea dreaptă”

Bănel Nicoliță, fostul jucător de la FCSB, a fost ținta ironiilor lui Robert Niță și Giani Kiriță, rivali ce au jucat la Rapid și Dinamo București.
06.04.2024 | 17:28
Banel Nicolita tinta ironiilor de la rivalii Robert Nita si Giani Kirita Tu nu erai cu golurile doar arai partea dreapta
Bănel Nicoliţă, ţinta ironiilor de la rivalii Robert Niţă şi Giani Kiriţă: “Tu nu erai cu golurile, doar arai partea dreaptă”. sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, Robert Niță și Giani Kiriță au fost invitați la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Robert Niță și Giani Kiriță, dialog spumos pe seama lui Bănel Nicoliță: „Dacă îl bagi la sală, rupe parapetul”

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al celor de la FCSB, a fost ținta ironiilor de la rivalii Robert Niță și Giani Kiriță, acesta din urmă având o reacție dură când aflat că Dinamo va juca meciurile de pe teren propriu fără suporteri. Cei doi nu au ratat ocazia și l-au „înțepat” pe fostul jucător al echipei patronate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță: „Pe Bănel, l-am văzut cum joacă. Băi băiatule, îl lua radarul, nu am văzut așa ceva”.

Cristi Coste: „Auzi Giani, crezi că Bănel ar fi bun la FCSB în aceste ultime 9 etape?”

Giani Kiriță: „Ar juca lejer în primul 11”.

Crist Coste: „Păi, nu vezi la ce probleme sunt acolo și accidentări, Bănel ar fi aur”.

Giani Kiriță: „Auzi? L-am văzut pe Bănel la sală. Față de noi, vezi Roberte că are încă o viteză în plus”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Pai dacă îl bagi la sală, rupe parapetul ăla, că nu are unde să se mai oprească, stai cuminte. La sală e pentru ăia mai tehnici. Și căluțul aleargă”.

Bănel Nicoliță, răspuns pentru rivalii de la Dinamo și Rapid: „Ajung doar în finală”

Fost jucător al celor de la FCSB, Bănel Nicoliță le-a dat replica celor doi rivali, acesta declarând că la toate echipele pe la care a fost era golgheter și ducea echipele respective în finale.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță: „Auzi Giani? Scuză-mă că el nu prea merge pe la Brașov (n.r – Rober Niță), vezi că de doi ani de zile la rând sunt golgheter. Spune-i și tu te rog frumos că ajung doar în finală”.

Robert Niță: „Păi îi zice Cernat: «Du-te lung», se oprește lângă bară și i-o dă ăla să o bage în poartă”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță: „Aveți echipă tare, aveți echipă bună, știu”.

Robert Niță: „Degajează Ghionea de la 6 metri, se duce mingea în bară și se lovește de ăsta și intră în poartă și zice după «uite bă, jucăm la sală»”.

Giani Kiriță: „La revedere, pa! Deja conduc 1-0 în minutul doi”.

Robert Niță: „Exact”

Bănel Nicoliță: „Răutăți bă Giani, răutăți bă frate, nu apreciază”, au declarat cei trei la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță, ironie la adresa lui Bănel Nicoliță: „Tu nu erai cu golurile, tu doar arai partea aia dreaptă”

Foștii rivali de la Dinamo și Rapid București, nu s-au oprit și-au continuat ironiile pe seama fostului jucător de la FCSB, Bănel Nicoliță, care în prezent evoluează la formația CS Amara, din Liga 4.

Robert Niță: „Știi cum jucam noi Giani? Când mai aveam pe câte unu de la minifotbal care el nu era bunicel, săracu, dar era înalt și când începeam de la centru îl punea antrenorul să dea la poartă și aveai 1-0 că dădea pe sus și portarul nu ajungea niciodată”.

Giani Kiriță: „Trebuie să băgăm și răutăți Bănele, nu doar să te ridicăm”.

Bănel Nicoliță: „Știu Giani, eu sunt de acord, dar știi cum e, când ești golgheter pe la Brașov acolo, știi și tu băiatul meu cum e”.

Giani Kiriță: „Dar stai puțin că tu nu erai cu golurile, tu doar arai partea aia dreaptă”.

Rober Niță: „Acum o seamănă”.

Bănel Nicoliță: „Giani, mi-am schimbat calitățile deja, acum am deveni și eu golgheter”, a declarat Bănel în încheierea dialogului avut cu cei doi rivali, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA

Bănel Nicoliță, ținta ironiilor de la rivali Robert Niță și Giani Kiriță

ADVERTISEMENT