Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă vrea ca FCSB să ia titlul pe Giuleşti: „Ar fi minunat! Mai mult de atât nu poţi să îţi doreşti”

Bănel Nicoliță mai are o singură dorință în acest sezon. Vrea ca FCSB să primească titlul de campioană la ultimul meci al sezonului, pe Giulești.
03.02.2024 | 00:02
Banel Nicolita vrea ca FCSB sa ia titlul pe Giulesti Ar fi minunat Mai mult de atat nu poti sa iti doresti
Bănel Nicoliță îi „înțeapă” pe rapidiști și vrea ca FCSB să sărbătorească titlul la ultimul meci pe Giulești. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a oferit declarația zilei la FANATIK SUPERLIGA. Fostul jucător al FCSB nu a uitat de rivalitatea cu Rapid. Declarațiile sale îi vor scoate din sărite pe suporterii „alb-vișinii”.

Bănel Nicoliță vrea răzbunare după ironiile Rapidului din sezonul trecut când FCSB a pierdut titlul: „Mai mult de atât nu se putea”

Cristi Coste, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, i-a ridicat mingea la fileu lui Bănel Nicoliță: „O întrebare care dacă venea mai devreme i-o adresam și lui Robert Niță. Ce discutam noi de ultima etapă, locul doi cu locul întâi. Bănel, cum ar fi să iei titlul cu ultimul meci pe Giulești? Îmi pare rău că nu e și Robert în direct cu noi…”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță nu a ezitat nicio secundă și a returnat: „Ar fi minunat! Ar fi minunat! Ar fi perfect. Mai mult de atât nu se putea. Și așa se va întâmpla”.

Alin Buzărin nu crede însă în acest scenariu: „Păi dacă aveți avansul ăsta mai stați de ultima etapă?”. Cristi Coste a explicat însă: „Matematic îl iau mai devreme, dar bănuiesc că nu se va sărbători acolo, ci cu o etapă mai devreme. Pentru afluență o să solicite să joace meciul pe Arena Națională. Sau cu un meci înainte dă unul cu petardă și joacă cu porțile închise”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță nu uită: „Anul trecut când am pierdut campionatul în ultima etapă am jucat cu Rapidul acasă. Acuma să vedeți soarta”

Bănel Nicoliță e convins că de această dată FCSB va sărbători la meciul cu rivalii: „Vezi cum se-ntâmplă? Anul trecut când am pierdut campionatul în ultima etapă am jucat cu Rapidul acasă, pe Arena Națională. Acuma să vedeți soarta. Se întoarce frumos Dumnezeu la noi și ne dă ultima etapă cu Rapidul. Campioni și ai să vezi. 

Cristi Coste a mai adus în discuție o informație interesantă legată de derby-ul din sezonul trecut: „Dacă acel meci FCSB – Rapid s-ar fi jucat cu titlul pe masă, eu știu sigur că galeria Rapidului nu venea la meci. Deci vă dau 200%. 

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB-ul ar fi câștigat la Farul aveau două puncte în față înainte de ultima rundă. Le trebuia un meci nul cu Rapidul. Se juca cu titlul pe masă.

Erau șanse mici și nu voiau să stea să asiste la sărbătoarea FCSB-ului, în condițiile în care erau la inelul trei și nu aveau voie să părăsească arena până se golește toată”. 

ADVERTISEMENT

Rapid, mesaje ironice după ce FCSB a ratat titlul în ultima etapă a sezonului trecut: „Sunteți tari, sunteți beton, campionii de carton”

Galeria Rapidului a răsucit cuțitul în rana FCSB-ului care a ratat titlul dramatic după înfrângerea cu Farul: „V-am adus, cărat în brațe, ‘titlul vostru 27”, a fost mesajul ironic al Peluzei Nord, însoțit de sute de cupe de carton.

„Sunteți tari, sunteți beton, campionii de carton!”, a fost un alt banner acid al rapidiștilor, care au savurat ca pe un trofeu ratarea titlului de către FCSB. Pe teren lucrurile au stat și mai rău pentru vicecampioana României, care a pierdut cu 1-5.

Bănel Nicoliță vrea ca FCSB să sărbătorească titlul la meciul cu Rapid

ADVERTISEMENT