Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel nu mai rezistă cu „tacticile” lui Gigi Becali. „Face ca la țară și mă doare!”

Bănel Nicoliță nu mai rezistă cu „tacticile” lui Gigi Becali, spunând că acesta face ca la țară, fiind supărat din această cauză.
03.10.2023 | 21:09
Banel nu mai rezista cu tacticile lui Gigi Becali Face ca la tara si ma doare
Bănel nu mai rezistă cu „tacticile” lui Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre intervențiile lui Gigi Becali asupra echipei și consideră că patronul „roș-albaștrilor” trebuie să lase jucătorii să își facă automatisme în joc, nu să îi schimbe în repetate rânduri.

Bănel nu mai rezistă cu „tacticile” lui Gigi Becali

Bănel Nicoliță nu mai rezistă cu „tacticile” lui Gigi Becali și a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că patronul vicecampioanei României trebuie să îi lase în pace pe jucători:

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal ca la un club, n-am auzit nicăieri asta, poate doar pe la țară. E echipa dânsului și face cum dorește, dar mie nu îmi place și mă doare, pentru că am jucat și eu la acest club.

Dânsul vede altfel lucrurile, dacă nu lăsăm jucătorii să joace, e foarte greu, de-aia ne chinuim de șapte ani de zile. În primul rând, trebuie să faci un grup, nu poți după fiecare meci să schimbi 3-4 jucători.

ADVERTISEMENT

Și eu îmi doresc să câștigăm campionatul! Am înțeles, jos pălăria pentru ce a făcut, dar nu ai cum, trebuie să faci niște automatisme între jucători, dar e greu așa”.

„E inimaginabil ce face Gigi Becali!”

„Mie mi-a plăcut foarte mult Sabău, e un antrenor adevărat, care a demonstrat după ce a fost dat afară Petrea. A știut să pună o echipă pe picioare, are jucători buni, cu experiență, însă lotul lui U Cluj nu se compară cu cel al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Sabău este un antrenor, la fel cum un antrenor este Dorinel Munteanu. Ce face acolo Gigi Becali e inimaginabil pentru această meserie, pe care vrea să o practice de acasă.

E inimaginabil! Nu văd nicăieri în lume o echipă care să facă așa ceva, poate la Becali de Maramureș, dar nu e ăsta scopul FCSB-ului. Ieri, în prima repriză echipa mergea.

ADVERTISEMENT

Trebuiau reglate unele lucruri din prima repriză, dar nu înțeleg de ce a trebuit să facă aceste schimbări. Eu nu mă pricep, m-am mai jucat pe PlayStation, dar să faci asemenea schimbări și să repeți acest lucru meci de meci”, a continuat Andrei Vochin.

„Eu cred că FCSB nu mai câștigă de 7 ani titlul în România pentru că se întâmplă astfel de lucruri și cred că îl va câștiga doar atunci când prima schimbare va veni după minutul 60. Nu se poate să vină un antrenor.

N-ai probleme la linia de fund, nu ai de ce să schimbi acolo. La fundași greșelile se văd, Băluță a greșit teribil în a doua repriză. Asta e comparația între ce a făcut Băluță și ce înseamnă să greșească un fundaș.

Dacă l-ai adus pe Djokovic, nu îți permiți să îl pierzi. Trebuie să știi să vorbești cu un lider. Atunci trebuie să vezi cum faci să anihilezi defectele. Liderul nu se îndepărtează la cea mai mică eroare, mai ales că nu prea sunt mulți lideri la FCSB”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Gigi Becali, PUS LA COLT dupa FCSB - U Cluj 2-2: “ E INIMAGINABIL ce face”

ADVERTISEMENT