Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scandal live Mustață – Vochin. „I-ați lăsat pe fani să moară în spital” Atac și la UST

Gheorghe Mustață și Andrei Vochin s-au contrat în studioul Fanatik Superliga pe tema relației dintre FRF și suporterii tricolori. Cele două tabere au încercat să ajungă la un consens pentru binele României.
03.10.2023 | 12:50
Scandal live Mustata  Vochin Iati lasat pe fani sa moara in spital Atac si la UST
SCANDAL IN DIRECT Horia Ivanovici - Gigi Mustata - Andrei Vochin pe tema SUPORTERILOR BATUTI. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FRF, prin Andrei Vochi, s-a contrat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA cu liderul galeriei FCSB-iste, Gheorghe Mustață. Tensiunile dintre federație și suporteri sunt la cote înalte. România – Kosovo a fost întrerupt timp de 45 de minute din cauza scandărilor din tribună.

FRF dorește să colaboreze cu galeriile

“Avem cea mai bună echipă națională. Nu vreau să se supere domnul Vochin pe mine, avem cea mai tare echipă națională, nu știu dacă ne calificăm cu toate punctele. Păi cine l-a adus pe Vassaras la arbitraj, nu e de la Federație?”, a declarat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

“Da, Edi Iordănescu l-a pus, se cunoșteau din Grecia când a antrenat acolo. Naționala este produsul cluburilor pentru că jucătorii stau 300 de zile pe an la cluburi. Acolo unde joacă jucătorii, acolo își cresc valoarea și cu valoarea aia vin la națională”, a fost replica lui Andrei Vochin.

“Dacă mai aduceți arbitrii din aceștia care să facă ce au făcut la meciul cu Rapid și să facă ce au făcut la alte meciuri, o să crească copiii aceștia, o să crească frumos”, a spus Mustață, contrat de către Vochin: “Copiii aceștia nu cresc din cauza arbitrilor?”.

ADVERTISEMENT

România urmează să joace cu porțile închise partida contra Andorrei din cauza evenimentelor petrecute la meciul contra naționalei din Kosovo. Andrei Vochin și Gheorghe Mustață au dezbătut ruptura dintre cele două tabere, iar pentru moment, nu pare a se găsi o soluție pentru o colaborare mai eficientă.

Vochin și Mustață nu au ajuns la un consens

“Sunt multe de reproșat, în primul rând comunicarea cu Uniți sub tricolor, așa de mult au iubit echipa de era să pierdem cu 3-0. Dumneavoastră, ca federație, ați cerut reciprocitate. Reciprocitate, pentru suporterii români.

ADVERTISEMENT

Suporterii români când au strigat ‘Kosovo e Serbia’, a intrat în ei, i-a rupt cu bătaia, i-ați lăsat în spital să moară, nu s-au ocupat de absolut nimic, a lăsat suporterii în spital. Echipa națională s-a suit în avion și larevedere. Despre asta vorbim. Așa că ce să discutăm de domnul Burleanu”, a declarat Gheorghe Mustață.

“Nu este normal că i-au bătut. Federația prin ofițerul de securitate este în permanentă legătură cu grupul de suporteri. Cum i-a lăsat să moară? Au primit îngrijiri medicale. În 2014 când am venit la federație, s-a făcut o astfel de întâlnire cu liderii de galerie, înainte de meciul cu Ungaria. Atunci au fost promisiuni ferme din partea tuturor galeriilor că totul va fi curat, liniștit și nu vor fi incidente.

ADVERTISEMENT

A fost revelion la meciul cu Ungaria, a luat foc stadionul cu lucruri pe care nu aveam voie să le facem. În urma acestor lucruri, stadionul echipei naționale a fost gol pentru că nu ați vrut să înțelegeți care sunt regulamentele”, a fost replica lui Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică vă așteaptă o ediție specială FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30.

Vochin s-a contrat cu Mustata

ADVERTISEMENT