Sport

Dinamo a rezolvat şi ultimul transfer al iernii! A fost prezentat oficial: “A semnat până la finalul sezonului!” Update exclusiv

Dinamo a rezolvat şi ultimul transfer al iernii. FANATIK a aflat că Baptiste Aloe s-a înţeles cu oficialii clubului. Francezul a fost prezentat oficial joi de formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.
03.02.2022 | 12:30
Dinamo a rezolvat si ultimul transfer al iernii A fost prezentat oficial A semnat pana la finalul sezonului Update exclusiv
Baptiste Aloe şi sigla lui Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
03-02-2022
10:31

Batista Aloe a fost prezentat de Dinamo

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Batista Aloe a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial pe pagina oficială de Facebook a clubului.

“Oficial. Batista Aloé la Dinamo București Fundașul central francez Batista Aloé, 27 de ani, ultima oară la clubul portughez Arouca, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Format la Academia Olympique Marseille, Batista Aloé a jucat în Ligue 1 pentru echipa franceză (14 meciuri / un gol) și în National (al treilea eșalon) pentru formația secundă a celor de la OM.

Batista Aloé a fost convocat la reprezentativele U18 și U21 ale Franței și a mai jucat în carieră pentru Valenciennes (Franța), Beerschot (Belgia) și Arouca (Portugalia).

19 este numărul oficial de joc al lui Batista Aloé la Dinamo București. 27 de ani are Batista Aloé, fiind născut pe 29 iunie 1994 în localitatea franceză La Ciotat. Bine ai venit la Dinamo București, Batista Aloé!”, a fost anunţul lui Dinamo.

ŞTIRE INIŢIALĂ – 1 februarie

Dinamo va închide lista de transferuri din această iarnă cu 12 jucători. După ce au reuşit transferul lui Desire Segbe Azankpo, “câinii” l-au acontat şi pe fundaşul central francez, Baptiste Aloe.

Dinamo a rezolvat şi ultimul transfer al iernii! Baptiste Aloe s-a înţeles cu “câinii” şi va semna

Din informaţiile FANATIK, Baptiste Aloe a acceptat oferta lui Dinamo şi va semna contractul în cursul zilei de miercuri. Fundaşul se antrenează de o săptămână cu dinamoviştii, fiind folosit şi în amicalul cu Popeşti Leordeni.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan a confirmat faptul că Baptiste Aloe este noul jucător al celor de la Dinamo şi că odată cu acest transfer se închide lista de mercato din această iarnă:

“Pe Serge Azankpo l-am semnat aseară (n.r. luni). Şi ne-am înţeles şi cu Baptiste Aloe, care va semna în cursul zilei de miercuri contractul cu Dinamo. Este un jucător valoros, care ne poate ajuta.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan: “Cu asta am încheiat lista transferurilor pentru această iarnă”

Se pregăteşte cu echipa şi va putea fi folosit în etapa viitoare, cu FC Botoşani. Avem nevoie de fiecare jucător în lupta pentru obiectivul nostru. Aloe a jucat câteva minute şi în meciul amical de săptămâna trecută, deci stă bine din punct de vedere fizic.

Cu asta am încheiat lista transferurilor pentru această iarnă. Practic, nici nu mai avem niciun loc pe lista de Liga 1. Acum sper ca echipa să se omogenizeze cât mai rapid şi să vină şi rezultatele. De ele avem mare nevoie”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Campanie masivă de transferuri! Dinamo a bifat 12 mutări

Dinamo a avut o campanie masivă de transferuri în această iarnă, cu nu mai puţin de 12 transferuri confirmate:

Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Baptiste Aloe (Arouca).

ADVERTISEMENT

Baptiste Aloe este un jucător de 27 de ani, crescut de Marseille. A evoluat şi în tricoul primei echipe între 2014 şi 2017, însă nu a confirmat, fiind împrumutat timp de două sezoane la Valenciennes.

Aloe a evoluat ultima dată la Arouca! E liber de contract de 6 luni

Ultima dată, fundaşul francez a evoluat la Arouca în prima ligă portugheză, însă s-a despărţit de lusitani în august 2021. De atunci este jucător liber de contract. Informaţia iniţială despre transferul lui Aloe la Dinamo a fost oferită de Gsp.

Dinamo are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. “Câinii” sunt la 10 puncte de FC U Craiova, echipă aflată pe ultimul loc de baraj în Casa Pariurilor Liga 1. Următoarea etapă, Dinamo are o nouă deplasare dificilă, pe terenul lui FC Botoşani, luni, 7 februarie, de la ora 19:55.

  • 12 jucători au transferat “câinii” în această perioadă de mercato
  • 27 de ani are Baptiste Aloe
ADVERTISEMENT