News

Bărbatul care a amenințat mascații pe stradă în Constanța a fost arestat: ”Bombardierul a fost reținut”

Bărbatul care a amenințat mai mulți mascați pe stradă la Constanța a fost ”reținut”, lucru confirmat de Sindicatul Europol.
10.03.2023 | 23:49
Barbatul care a amenintat mascatii pe strada in Constanta a fost arestat Bombardierul a fost retinut
Bombardierul Constanța, arestat. Foto: Sindicatul Europol
ADVERTISEMENT

Tânărul provocase un adevărat circ în stradă în urmă cu mai multe zile la Constanța, alături de o femeie. Cei doi au înjurat mascații, după ce au fost aproape de a produce un accident și o bătaie în trafic.

”Bombardierul” din Constanța a fost reținut

În imaginile surprinse la fața locului se vede și se aude cum bărbatul amenință și înjură mascații, care au decis în cele din urmă să-l bage în dubă. Între timp, o femeie a devenit isterică și a încercat să-l salveze pe individ, urlând și înjurându-i pe polițiști.

ADVERTISEMENT

“La data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, privind un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmitea Poliția.

De asemenea, Sindicatul Europol a prezentat acest eveniment drept o victorie a legii împotriva unui individ care s-a crezut mai presus de aceasta. Cu toate că a fost reținut doar pentru 24 de ore, bărbatul va rămâne cu o pată neagră în cazier. ”Bombardierul din Constanța, reținut!

ADVERTISEMENT

După ce a fost emis mandat de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore a individului care a adresat amenințări și injurii mascaților sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanța. De asemenea, a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 7000 de lei, femeia de 34 de ani care înjura ca la ușa cortului pe filmarea apărută în spațiul public”, a transmis Sindicatul. Așadar, femeia care se afla alături de ”bombardier” a primit o amendă de 7000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte, sindicaliștii îl făceau din nou de răs pe bărbat, pe care-l numeau ”păcălici”. ”De Ziua Internațională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viața ta. Nu neapărat pentru a o iubi și prețui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă polițiștii la tine după ce ai strigat după ei și te-ai adresat cu apelativul “p&@*e”. Așa că stimabile doamne și domnișoare, mare atenție la păcălicii și măscăricii din preajma voastră”, au transmis cei de la Sindicat.

Polițiștii au transmis pe larg atunci ce s-a întâmplat. ”La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

ADVERTISEMENT

Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție”, explica IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT