News

Bărbatul care a omorât un tânăr ce se afla pe o trotinetă, exclus din clubul de motocicliști din care făcea parte

Bărbatul care a omorât un tânăr ce se afla pe o trotinetă, a fost exclus din clubul de motocicliști din care făcea parte
06.08.2021 | 12:00
Barbatul care a omorat un tanar ce se afla pe o trotineta exclus din clubul de motociclisti din care facea parte
ADVERTISEMENT

Motociclistul care a ucis un tânăr în trafic a fost exlus din clubul moto din care făcea parte. Black Tulip Bucharest MF a distribuit o postare pe Facebook în care anunță că eliminarea bărbatului s-a făcut în urma unui vot.

Reprezentanții clubului și-au exprimat regretul pentru cele întâmplate. Aceștia au condamnat conduita rutieră inadecvată și agresivitatea în trafic.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a omorât un tânăr ce se afla pe o trotinetă, exclus din clubul de motocicliști din care făcea parte

„Ne delimităm de orice fel de conduită rutieră inadecvată şi condamnăm comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim să fie respectate procedurile organelor abilitate” au scris pe Facebook reprezentanții Black Tulip Bucharest MF.

„De aceea, ne dezicem de orice informaţie publicată în afară anchetei oficiale şi dorim să fie respectat anonimatul persoanelor implicate.De asemenea, suntem deschişi comunicării cu organele abilitate, în măsura în care anchetă o va necesita,” au adăugat

ADVERTISEMENT

Trica Mitici Laurențiu a fost exclus din club: „în urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauză a fost votată astăzi, motivată de încălcarea ROI a clubului nostru.Regretăm evenimentele întâmplate şi suntem alături de familiile celor implicaţi. Mulţumim!”

Incidentul a avut loc în seara zilei de joi, 5 august, pe o stradă din Sectorul 4. După o șicanare în trafic, un motociclist și-a scos casca și l-a lovit pe un tânăr care se afla pe o trotinetă.

ADVERTISEMENT

În urma loviturii puternice, acesta din urmă a căzut, fiind lovit de mașină. Din păcate, bărbatul a murit la spital, aproximativ o oră mai târziu.

Motociclistul ucigaș, reținut pentru 30 de zile

Procurorii l-au prezentat judecătorilor pe bărbat, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au aprobat solicitarea.

ADVERTISEMENT

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să-și petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor.

Ulterior, a ieșit la iveală faptul că Trica Mitici Laurențiu este și instructor de conducere preventivă. Acesta a susținut că nu a vrut să-l rănească pe omul de pe trotinetă.

El a explicat că încerca să-l oprează, întrucât era într-o stare vizibilă de ebrietate și putea fi un pericol în trafic.

ADVERTISEMENT