Sport

Barcelona, primul transfer pentru sezonul viitor. Un campion mondial poate veni pe Camp Nou

Barcelona se gândește deja la strategia de transferuri pentru sezonul viitor. A pus ochii pe un mijlocaș argentinian. Detalii de ultimo oră.
22.04.2024 | 06:00
Barcelona primul transfer pentru sezonul viitor Un campion mondial poate veni pe Camp Nou
Guido Rodriguez e evaluat la 24 de milioane de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Barcelona a ratat titlul în La Liga și a fost eliminată din Champions League de către PSG, iar catalanii se gândesc deja la întăriri pentru sezonul viitor.

Barcelona, primul jucător dorit pe Camp Nou

Barcelona e gata să îl transfere pe Guido Rodriguez, campion mondial cu naționala Argentinei. Mijlocașul defensiv în vârstă de 30 de ani se află la final de contract cu Real Betis. În acest sezon a evoluat în 24 de partide, dintre care 5 în Europa League și a reușit 2 goluri și un assist.

ADVERTISEMENT

Jucătorul este dorit și de Napoli, însă Barcelona pare favorită să îi aconteze serviciile. Presa din Spania scrie că Rodriguez are șanse mari să ajungă pe Camp Nou, mai ales că poate vine din postura de jucător liber.

De altfel, Barcelona este foarte atentă și la buget și nu dorește să cheltuie sume importante în campania de achiziții din această vară, mai ales că spaniolii au cheltuieli mari și cu renovarea Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Barcelona se bate cu Napoli pentru Guido Rodriguez

Barcelona va trebui însă să se bată cu italienii pentru semnătura jucătorului care trage tare să prindă lotul de 23 al Argentinei pentru Copa America care va avea loc în lunile iunie-iulie în SUA.

Guido Rodriguez are 168 de meciuri pentru Betis și a reușit 9 goluri. A reușit să câștige Cupa Regelui în 2022 și este evaluat de Transfermarkt la 24 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Catalanii, aproape de o lovitură istorică după eliminarea din Champions League

Barcelona e în negocieri pentru prelungirea contractului cu sponsorul oficial Nike. Clubul blaugrana vrea să parafeze o înțelegere pe următorii 10 ani și ar urma să primească nu mai puțin de 100 de milioane de euro anual.

Astfel, valoarea totală a contractului cu gigantul american ar urma să ajungă la 1,3 miliarde de euro. Vestea cade cum nu se poate mai bine pentru catalani, care au înregistrat pierderi de o sută de milioane de euro din cauza eliminării din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Barcelona încheie anul fără niciun trofeu, după ce a ratat și Cupa Regelui și a fost învinsă la scor și de rivala Real Madrid în Supercupa Spaniei, scor 1-4. Un sezon pe care catalanii vor cu siguranță să îl facă uitat.

ADVERTISEMENT
Tags: