Sport

Ferran Torres a semnat cu FC Barcelona! A trecut cu bine vizita medicală. Foto

E oficial! Ferran Torres a semnat cu FC Barcelona, imediat după ce a trecut vizita medicală. Oficialii de pe Camp Nou i-au fixat fotbalistului de 21 de ani o clauză de reziliere imposibil de plătit.
Ferran Torres a semnat cu FC Barcelona A trecut cu bine vizita medicala Foto
ADVERTISEMENT
28-12-2021
17:21

Ferran Torres a trecut cu bine vizita medicală

Ferran Torres a trecut cu bine vizita medicală și este cu „acte în regulă” noul jucător al Barcelonei. Catalanii au postat fotografii de la vizita medicală a noului star, de la care fanii, dar și Xavi au mari așteptări.

Imagine cu Ferran Torres de la vizita medicală. Sursă foto: fcbarcelona.es
Imagine cu Ferran Torres de la vizita medicală. Sursă foto: fcbarcelona.es

 

Imagine cu Ferran Torres de la vizita medicală. Sursă foto: fcbarcelona.es
Imagine cu Ferran Torres de la vizita medicală. Sursă foto: fcbarcelona.es
28-12-2021
15:07

Ferran Torres a semnat pe cinci ani cu Barcelona

Mijlocașul Ferran Torres este noul fotbalist al lui Xavi, la Barcelona. Dorit insistent de tehnicianul catalanilor, fotbalistul de 21 de ani a cerut și a primit acordul lui Pep Guardiola de a semna cu trupa de pe Camp Nou.

Marți, reprezentanții clubului catalan au făcut anunțul oficial al achiziției internaționalului spaniol, în schimbul a aproximativ 55 de milioane de euro, la care se adaugă alte bonusuri de performanță în valoare de 10 milioane de euro.

Durata contractului este de cinci ani, iar clauza de reziliere a fotbalistului este de un miliard de euro. Ferran Torres va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă pe 3 ianuarie.

27-12-2021
13:09

Ferran Torres, pregătit să fie prezentat de Barcelona

Ferran Torres a trecut în această dimineață vizita medicală. Barcelona îi va plăti în total 65 de milioane lui Manchester City în schimbul atacantului de 21 de ani.

„Sunt fericit”, le-a spus atacantul jurnaliștilor catalani, la ieșirea din clinica medicală. A continuat testele fizice la centrul sportiv al catalanilor și va semna mai târziu contractul valabil până pe 30 iunie 2027. Marți 28 decembrie, Torres va fi prezentat oficial pe Camp Nou.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano, cel care oferă toate informațiile despre transferuri înainte să se întâmple, anunță că Ferran Torres va ajunge la Barcelona.

Ferran a fost o prioritate pentru Xavi încă de când a preluat echipa și vrea să pună amprenta asupra echipei din perioada de iarnă și să încerce să contureze o echipă performantă.

ADVERTISEMENT

Barcelona ia un star de la Manchester City și oferă primul șoc pe piața transferurilor

Piața transferurilor de iarnă a fost zguduită de transferul pus la cale de Barcelona, și anume să îl aducă pe Ferran Torres, atacantul lui Manchester City.

Catalanii ar urma să plătească nu mai puțin de 55.000.000 de euro, iar dacă Torres va confirma, Barcelona le va mai plăti „cetățenilor” încă 10.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ferran Torres ajungea la Manchester City în vara anului 2020, în schimbul sumei de 28.000.000 de euro, fiind un transfer pentru care Pep Guardiola a insistat în mod expres.

  • 21 de ani are Ferran Torres

Ferran Torres nu a convins la Manchester City

Deși a fost adus cu mare fast, Ferran Torres nu a reușit să devină la Manchester City, jucătorul pe care Pep Guardiola și l-a imaginat, adică un adevărat înlocuitor pentru Sergio Aguero, deși poziția lui din teren este mai mult de extremă dreapta.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Ferran Torres a prins doar 7 meciuri pentru Manchester City, reușind să marcheze trei goluri și să ofere un assist, însă este clar că a fost „sărit din schemă” de Pep Guardiola și un transfer i-ar revitaliza cariera, mai ales că este foarte tânăr.

Ferran Torres este un produs 100% al Academiei de Fotbal a Valenciei, devenind la 19 ani unul dintre jucătorii de bază ai „liliecilor”.

ADVERTISEMENT

„Nu este treaba mea să comentez asta. Trebuie să-l sunați pe Txiki Begiristain sau pe agentul lui Ferran Torres sau la Barcelona. Nouă, pentru că suntem Manchester City, ni se cer mult mai mulți bani pentru orice transfer. Din cauza mediului care ne înconjoară și toate astea…

Și dacă sunt cluburi care își doresc unul dintre jucătorii noștri, trebuie să știe că aceștia nu vor pleca gratis. Trebuie să fie o negociere, o înțelegere între cluburi și apoi vom vedea”, a declarat Pep Guardiola.

În ciuda vârstei fragede, Ferran Torres are un palmares impresionant: 1 titlu în Anglia, 1 Cupă a Ligii Angliei, 1 Cupă a Spaniei, 1 Campionat European U19 cu Spania și 1 Campionat European U21 cu Spania. 

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Ferran Torres, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT