Sport

Basarab Panduru are un singur obiectiv la Universitatea Craiova: „Trebuie să luăm titlul!”. Video

Cooptat în staff-ul tehnic al Universității Craiova, fostul internațional are planuri mari: vrea să le îndeplinească suporterilor visul de a-și vedea echipa campioană la finalul acestui sezon.
03.11.2021 | 17:52
Basarab Panduru are un singur obiectiv la Universitatea Craiova Trebuie sa luam titlul Video
ADVERTISEMENT

Întors în fotbalul românesc după o experiență îndelungată ca analist TV, Basarab Panduru nici nu concepe ca Universitatea Craiova să nu cucerească, la finalul actualei stagiuni, primul titlu după 47 de ani. „Nu este ușor, dar vom face tot posibilul”, promite „secundul” lui Laurențiu Reghecampf, îndemnându-i, totodată, pe suporteri să rămână alături de echipă și să încurajeze jucătorii la fiecare meci.

Cu șapte victorii consecutive, alb-albaștrii se află pe locul al doilea, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj și așteaptă duelul cu Farul lui Gică Hagi. Acesta este programat duminică, 7 noiembrie, la 15:30, pe stadionul din Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru le declară război rivalelor din Liga 1. Vrea titlul cu Universitatea Craiova

Că m-au apreciat fanii Universității Craiova e de discutat, pentru că, fiind expert, pe unii probabil îi mulțumești, pe unii nu. Am încercat de fiecare dată, în cei 12 ani de televiziune, să-mi fac treaba cât mai corect și să spun ce văd de fiecare dată.

Îi cunosc pe toți (n.r. din staff-ul echipei), am lucrat cu ei în Emirate, la Al Wasl, ei erau foarte profesioniști, sunt și acum, băieți de mare calitate și foarte bine pregătiți. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut, m-am simțit bine, încerc să-i ajut să le fie mai bine.

ADVERTISEMENT

Și visul nostru este același (n.r. să cucerim titlul). Nu este ușor, dar vom face tot posibilul. La Craiova sunt condiții foarte bune, la cel mai înalt nivel. Le transmit fanilor să fie alături de echipă, pentru că toată lumea face tot ce trebuie ca echipa să câștige campionatul. Să încurajeze jucătorii la fiecare meci”,  a declarat Basarab Panduru, într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

Reghe rămâne cu picioarele pe pământ: „Nicio echipă nu a câştigat un campionat pentru că a obţinut cinci victorii la rând”

În schimb, Laurențiu Reghecampf nu e pe deplin mulțumit, chiar dacă echipa sa traversează o perioadă favorabilă, cu șapte victorii consecutive. Ba chiar își avertizează elevii că titlul de campioană se poate câștiga doar cu un joc lipsit de fluctuații.

ADVERTISEMENT

Nu s-a câştigat nimic, nu este cazul să facem vreo petrecere. Suntem pe drumul bun, da, dar dacă nu rămânem la fel de serioşi şi dedicaţi, totul se poate întoarce.

Numai de noi depinde să fim bine şi în continuare. Jucătorii trebuie să vadă interesul Craiovei în primul rând, iar dacă vor face asta, carierele lor au numai de câştigat.

ADVERTISEMENT

Sunt şapte meciuri fără înfrângere, ok, dar nicio echipă nu a câştigat un campionat pentru că a obţinut cinci victorii la rând, pentru că atâtea sunt în campionat.

În momentul în care vom reuşi să avem o constanţă în ceea ce jucăm – fără fluctuaţii – şi să ajungem la 15-20 de meciuri fără înfrângere, putem spune că ne batem la titlu de campioană”, a explicat tehnicianul „juveților”, conform digisport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT