Sport

Basarab Panduru, concluzie dură după FCSB – FC Voluntari: „Nu e voie să te aperi așa! E o obișnuință să nu-i bată pe teren propriu”

Basarab Panduru a tras o concluzie dură la finalul meciului dintre FCSB și FC Voluntari, scor 1-1.
12.09.2022 | 23:58
Basarab Panduru concluzie dura dupa FCSB  FC Voluntari Nu e voie sa te aperi asa E o obisnuinta sa nui bata pe teren propriu
Basarab Panduru, concluzie dură după FCSB - FC Voluntari. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” a analizat faza la care ilfovenii au primit lovitură de la 11 metri, după ce Risto Radunovic a alunecat în careu și l-a faultat involuntar pe Adam Nemec.

Basarab Panduru, concluzie dură după FCSB – FC Voluntari

Basarab Panduru a tras o concluzie dură la finalul meciului dintre FCSB și FC Voluntari, explicând cât de grav a greșit defensiva „roș-albaștrilor” la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Nu e voie să te aperi așa în finalul meciului. Sunt doar 3 jucători de la FCSB în careu și 5 jucători de la Voluntari. Radunovic vine ulterior în careu. Nu se poate așa ceva, dar uite că se poate.

Să ajungi în situația asta în minutul 95, nu e posibil. În afară de faza din minutul 7 nu știu ce ocazii au mai avut cei de la Voluntari”.

ADVERTISEMENT

„Au fost și jocuri mai bune, reprize mai bune, în seara asta au fost ocazii mai bune, nu neapărat pe cine știe ce idei de joc, dar au fost ocazii. Compagno a avut o grămadă de faze.

La ei e deja normal să nu reușească să bată pe teren propriu Voluntariul, anul trecut ziceam că e o întâmplare când au pierdut punctele alea decisive pentru campionat, dar deja e o obișnuință să nu bată Voluntariul pe teren propriu”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Pot să joace în play-out și să prindă locul 7 sau 8”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre șansele ca FCSB să nu prindă locurile de play-off, explicând motivul pentru care nu ar fi o mare tragedie pentru vicecampioana României să joace în play-off.

„Nu trebuie să se facă acum un mare caz dacă FCSB nu intră pe locurile de play-off, ei pot să joace în play-out, chiar dacă adversarii sunt de alt calibru și chiar dacă meciurile nu sunt atât de atractive.

ADVERTISEMENT

Pot să prindă locul 7 și să joace baraj cu locul 8 și să câștige, pentru că îmi imaginez că FCSB de pe locul 7 ar fi mai bună decât echipa de pe locul 8.

După, ajungă să joace barajul final și dacă înving și acolo, vor merge în cupele europene. Deci să nu facem mare caz pentru asta”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT