Sport

Basarab Panduru, deranjat de Edi Iordănescu: „Sunt sătul de discursul ăsta! Trebuie să arate rapid ceva, n-avem nevoie de magicieni”

Basarab Panduru a fost deranjat de discursul selecționerului Edi Iordnescu susținut la conferința de presă înainte de duelul dintre Bosnia și România.
07.06.2022 | 09:01
Basarab Panduru deranjat de Edi Iordanescu Sunt satul de discursul asta Trebuie sa arate rapid ceva navem nevoie de magicieni
Basarab Panduru, deranjat de discursul lui Edi Iordănescu. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” recunoaște că îi este mult mai frică de duelul cu Bosnia decât cu Muntenegru, pe care „tricolorii” l-au pierdut, primind două goluri în a doua repriză, fără să înscrie niciunul.

Basarab Panduru, deranjat de discursul lui Edi Iordănescu

Basarab Panduru a fost deranjat de conferința de presă susținută de Edi Iordănescu înainte de partida României cu Bosnia, explicând că a mai auzit declarații precum ale actualului selecționer:

ADVERTISEMENT

„Sunt sătul de discursul ăsta! Am tot auzit antrenori care spuneau că au oferte și după nu aveau și acum își caută echipă prin România.

Pare că ne face un mare favor, noi nu avem nevoie de magicieni. El trebuie să arate rapid ceva. E un ghinion, dar și un mare noroc. E noroc că se joacă peste trei zile și în fotbal se mai uită lucrurile. E ghinion că jucăm în Bosnia”.

ADVERTISEMENT

„Văd că jucătorilor le e frică să greșească, le e frică să nu știu ce… astea nu îmi prea plac. În fotbal, e imposibil să nu greșești, important e ce faci cu mingea după ce greșești și felul în care greșești.

Muntenegru a fost un adversar slab și am spus asta, dar acum nu prea pot să mai spun asta, văd un Dzeko care joacă și restul numelor mari care joacă mai puțin, mă refer la Pjanic, Krunic și la Kolasinac.

ADVERTISEMENT

Mi-e frică de meciul ăsta, mai mult decât cel cu Muntenegru, dar noi cred că de frică vom juca altfel”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Te antrenează psihologul? El e bun când ai viața pusă la punct!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre problema psihologică-emoțională invocată de Edi Iordănescu la conferința de presă, atunci când a fost întrebat despre blocajul jucătorilor săi:

ADVERTISEMENT

„Asta se rezolvă simplu, au psiholog, nu există fotbalist acum care să nu aibă psiholog și ar trebui să te scoată în momentele astea. De vreo șase ani avem psiholog, dar nu ajungem mai nimic.

Deci e vorba și de valoare în fotbalul ăsta? Psihologul e bun când ai viața pusă la punct, când faci lucrurile corecte, așa mergi una-două la psiholog. Ce să facă el? Te antrenează mai bine?”.

„Psihologul e bun să-ți dea un plus când ai nevoie de ceva. Dar când ai certuri acasă, când nu te antrenezi cum trebui, nu ai nevoie nici de psiholog.

Frica vine de la neantrenat bine și de la nejucat, atunci se instalează frica și nu mai ai nicio șansă”, a mai spus „Pandi”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,78 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT