Sport

Basarab Panduru, dialog amuzant cu MM Stoica: „Știe Radaslavescu de Campionatul Mondial?”

Basarab Panduru a avut un dialog amuzant cu MM Stoica, după ce a remarcat că Eduard Radaslavescu își ține jambierele jos.
24.11.2022 | 10:20
Basarab Panduru dialog amuzant cu MM Stoica Stie Radaslavescu de Campionatul Mondial
Basarab Panduru, dialog amuzant cu MM Stoica. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” a crezut că puștiul FCSB-ului s-a inspirat de la Jack Grealish, pe care l-a poreclit „Primadonna”.

Basarab Panduru, dialog amuzant cu MM Stoica

Basarab Panduru a avut un dialog amuzant cu MM Stoica, după ce „Pandi” a asociat felul în care poartă Eduard Radaslavescu jambierele, cu felul în care se prezintă la meciuri Jack Grealish.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României i-a spus lui Basarab Panduru că nu știe sigur dacă Radaslavescu îl știe pe Grealish, moment în care „Pandi” l-a întrebat pe MM dacă mijlocașul FCSB-ului știe că se joacă în momentul de față Campionatul Mondial din Qatar.

Basarab Panduru – Primadonna Grealish nu joacă, e rezervă… Nu, mă gândeam, Radaslavescu vine cu jambierele jos pentru că e fan Primadonna?
MM Stoica – Nu cred că-l ştie.
Basarab Panduru – A, ok, nici nu ştie că e Campionatul Mondial!

ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu are un gol marcat pentru FCSB

Transferat în vară de la Farul pentru 850.000 de euro, Eduard Radaslavescu încă nu și-a găsit un loc de titular în echipa FCSB-ului, fiind de cele mai multe ori doar rezervă.

Până acum, Eduard Radaslavescu a strâns 13 meciuri pentru vicecampioana României, reușind să marcheze un gol, în duelul cu UTA, scor 2-2, din Cupă.

ADVERTISEMENT

Puștiul FCSB-ului are și nouă meciuri pentru naționala U19 a României, pentru care a marcat de două, în confruntările „tricolorilor mici” cu Austria U19 și cu Georgia U19.

„Radaslavescu a jucat în câteva meciuri. E un jucător de 18 ani, are doar 18 ani. Nu contează câți bani s-au dat. Mă refer că dacă s-au plătit 850.000 de euro pe el, nu înseamnă că trebuie să joace meci de meci.

ADVERTISEMENT

E un jucător de perspectivă, îmi place cum se antrenează. Îmi plac jucătorii cu personalitate”, spunea Nicolae Dică, fostul antrenor al vicecampioanei României.

  • 18 ani are Eduard Radaslavescu
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Eduard Radaslavescu, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT