Sport

MM Stoica, neinteresat de Moldova – România 0-5: „A fost un meci contra cuiva care s-a făcut că joacă fotbal!”. De ce l-a supărat Denis Drăguș

MM Stoica nu a fost interesat de victoria României în meciul amical cu Republica Moldova, scor 5-0, explicând și de ce a fost supărat pe Denis Drăguș.
21.11.2022 | 21:30
MM Stoica neinteresat de Moldova  Romania 05 A fost un meci contra cuiva care sa facut ca joaca fotbal De ce la suparat Denis Dragus
MM Stoica, neinteresat de Moldova - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că moldovenii doar s-au prefăcut că joacă fotbal și nu au tratat serios confruntarea.

MM Stoica, neinteresat de Moldova – România

MM Stoica a recunoscut că nu a fost interesat de victoria obținută de România în meciul amical cu Republica Moldova, partidă pe care „tricolorii” au câștigat-o fără emoții:

ADVERTISEMENT

„Ăsta n-a fost fotbal, nu poți vorbi serios despre un meci care nu a fost serios. A fost un meci cu cineva care s-a făcut că joacă fotbal. Dacă a fost gândit amicalul ăsta în vederea meciului cu Andorra, a fost o idee strașnică”.

Totodată, Mihai Stoica a mărturisit că nu i-a plăcut atât de mult Denis Drăguș, pentru că a fost mult prea individualist: „Din echipa asta eu cred că ar putea fi titulari: Târnovanu, Burcă, Drăguș, dar disciplinat, să dea drumul la minge, că nu e posibil să stai numai tu cu mingea și să vrei să îi driblezi pe toți.

ADVERTISEMENT

Mie îmi plac jucătorii altruiști, prefer să văd un atac în care doi jucători scapă cu portarul și unul îi pasează celuilalt pentru a marca”.

„Eu văd naționala României într-un meci cu Elveția, jucând cu trei fundași centrali, nu cu doi fundași care să fie expuși”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să învățăm să nu mai pierdem!”

Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa „tricolorilor”, despre care a spus că trebuie să învețe să nu mai piardă meciuri dacă își doresc cu adevărat să mai câștige partide.

„Noi trebuie să învățăm să nu mai pierdem, noi vrem să câștigăm, dar cam tot pierdem. Nici nu prea ai ce să spui după victoria cu Moldova.

ADVERTISEMENT

Nu știu, nu e un meci după care să spui că asta este fața noastră adevărată”, a fost replica tăioasă a lui Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT
Tags: