Fotbal intern

Basarab Panduru îl face praf pe Camora: “Cum să stai cu mâinile în cap?”

22.03.2021 | 22:06
Basarab Panduru il face praf pe Camora Cum sa stai cu mainile in cap
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a vorbit despre derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, 3-0, remarcându-l negativ pe Mario Camora, despre care spune că a fost de nerecunoscut.

„Pandi” nu înțelege cum un fundaș cu mare experiență în Liga 1 și care evoluează pentru naționala României a făcut multe greșeli într-un derby, care contează pentru lupta la titlu din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Și Cornel Dinu a intervenit în opinia lui Basarab Panduru, spunând despre Mario Camora că este doar „o umbră a unui fundaș”.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Mario Camora

Basarab Panduru a vorbit despre evoluția lui Mario Camora în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, analizând greșelile făcute de fundașul naturalizat: „Eu n-am văzut atitudinea asta niciodată la Camora”.

ADVERTISEMENT

„Asta nu e din fotbal, ai rămas blocat total după gol. Cum să stai cu mâinile în cap și să crezi că nu se întâmplă nimic”, a mai spus Basrab Panduru la TV TelekomSport.

Cornel Dinu a analizat jocul FCSB-ului și a remarcat și evoluția palidă a lui Mario Camora: „La eliminarea lui Arlauskis, Popescu pleacă de lângă Camora, care e căzut. L-am adus şi la naţională.

ADVERTISEMENT

E jalnic din punct de vedere defensiv. Camora nu a impresionat niciodată din punct de vedere defensiv. E o umbră a unui apărător de care ai nevoie în banda stângă”.

„FCSB a dominat, se poate spune că a încântat!”

Cornel Dinu a vorbit despre prestația elevilor lui Toni Petrea, despre care spune că au încântat în derby-ul cu CFR Cluj, însă și greșelile personale făcute de jucătorii campioanei României au condus la un rezultat drastic.

ADVERTISEMENT

„FCSB a dominat, se poate spune că a încântat. Trebuie să ținem cont de faptul că golul doi și golul trei au venit în urma unor greșeli mari din partea CFR-ului”, a mai spus Cornel Dinu pentru sursa citată.

În urma rezultatului, FCSB s-a îndepărtat la trei puncte față de CFR Cluj, adunând un total de 63 de puncte, în timp ce clujenii au rămas pe locul secund cu 60 de puncte.

ADVERTISEMENT