Sport

Basarab Panduru, uluit de evoluțiile lui Tamm și Dawa: „Ce am văzut azi mă face să mă iau cu mâinile de cap”

Basarab Panduru a vorbit despre greșelile pe care Joyskim Dawa le-a făcut în duelul dintre Farul și FCSB, scor 3-1, partidă în care camerunezul a produs un penalty.
01.09.2022 | 08:47
Basarab Panduru uluit de evolutiile lui Tamm si Dawa Ce am vazut azi ma face sa ma iau cu mainile de cap
Basarab Panduru, uluit de evoluțiile lui Tamm și Dawa. Sursă foto: orangesport.ro.
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că și Joonas Tamm nu se diferențiază prea mult de Dawa, spunând că ambii par destul de slabi pentru o echipă cu pretenții.

Basarab Panduru, uluit de evoluțiile lui Tamm și Dawa

Basarab Panduru a fost uluit de evoluțiile lui Joonas Tamm și Joyskim Dawa din partida Farul-FCSB, în care vicecampioana României a primit trei goluri.

ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că Dawa nu știe fotbal și începe să învețe cum să stea în teren de când a venit la FCSB: „Tamm și Dawa sunt cam la fel. Nu sunt cei mai slabi fundași din istorie, dar așa par.

Mie mi se pare că Dawa nu știe fotbal, mi se pare că începe să învețe ceva din fotbal la FCSB. Ce am văzut azi mă face să mă iau cu mâinile de cap”.

ADVERTISEMENT

„E singurul fotbalist care are ghetele tocite la călcâi. N-am văzut pe nimeni să tragă într-un de tricou, cum am văzut la el. Poate să fie în viitor un fotbalist bun, dar momentan e din rău în mai rău”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„E o lipsă de inteligență să faci așa!”

Și Florin Lovin a avut o reacție dură la adresa lui Joyskim Dawa, fiind uimit de intervenția greșită a fundașului asupra lui Louis Munteanu, la faza în care Farul a obținut un penalty, din care a deschis scorul prin Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

„E o degringoladă totală în apărarea FCSB-ului. E incredibil că un fundaș, care știe că este VAR, face astfel de greșeli. E o lipsă de inteligență a jocului, e o lipsă mare, nu ai cum să greșești așa”, a mai spus Florin Lovin.

Unicul gol al vicecampioanei României a fost înscris de Andrea Compagno, care s-a aflat la debutul în tricoul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 12,00 este cota pentru ”2 solist” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT