Life

Bassam le gătește sarmale angajaților de Paște. Care este rețeta minune cu care a impresionat

Bassam sărbătorește Paștele și are și o rețetă de sarmale inedită. Cum și-a impresionat hair-stylistul angajații, dar și cât investește în vestimentație
12.04.2023 | 19:00
Bassam le gateste sarmale angajatilor de Paste Care este reteta minune cu care a impresionat
Bassam le gătește sarmale angajaților de Paște. Sursa foto. Instagram.com/Bassam Dabbas. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Bassam este unul dintre cei mai apreciați hair-styliști de la noi din țară. Pe lângă coafurile impresionante pe care le realizează, are și un stil vestimentar care atrage toate privirile. Dar ce nu știați despre Bassam este faptul că are și veleități culinare. El face sarmale de Paște pentru angajații săi. În exclusivitate pentru FANATIK, Bassam ne-a dat și rețeta sarmalelor minune.

Bassam gătește sarmale de Paște pentru angajați

Cu siguranță nu vă gândeați că Bassam știe și să gătească. Dar nu orice, ci sarmale. Hair-stylistul vedetelor le face sarmale angajaților salonului său, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Mai mult decât atât, ne-a dat și rețeta.

ADVERTISEMENT

“Eu de Paște muncesc. Sărbătoresc Paștele, sunt în România și nu sunt absurd. Eu cumpăr varză și le fac sarmale colegilor. Mi-au spus colegii că nu au mâncat niciodată sarmale ca ale mele.

Îi voi chema la mine pe colegii mei care nu se duc la ei la țară sau la familiile care sunt departe. Le gătesc sarmale și mă bucur că lor le plac”, a mai adăugat Bassam pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rețeta de sarmale a lui Bassam “Le dau un aer arăbesc”

Regele coafurilor are o rețetă de sarmale mai deosebită, pe care a împărtășit-o cu noi. “Data trecută am făcut peste 200 de sarmalele. Și mamele colegilor au fost impresionate. Eu le dau un aer arăbesc. Le fac la fel, doar că pun condimente arăbești. Folosesc carne de pui, pentru că eu nu mănânc porc.

Pun puțin orez, boia de ardei, piper, bulion, roșii, ardei. În compoziție nu pun legume, doar carne, orez și condimente. Pe fundul oalei nu pun varză, pun roșii și ardei. Nu sunt iuți, dar ies puțin picante.

ADVERTISEMENT

Le las să fiarbă încet, la foc mic, de la 9 dimineața până la ora 17:00 seara. Și cel mai important e că pun suflet, așa cum pun și în coafuri”, a mai spus Bassam pentru FANATIK.

“Regele coafurilor” investește o avere în look-ul său: “Viciul meu sunt hainele”

Cu fiecare apariție, Bassam are grijă ca ținutele pe care le îmbracă să fie impecabile. Hair-stylistul recunoaște că are o slăbiciune pentru haine, dar mai ales pentru încălțări.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, acum, imaginea vinde. Acesta este viciul meu, să îmi iau haine. Eu mă îmbrac așa, pentru că așa îmi place mie. Nu îți poți imagina cât investesc eu în haine. Nu doar pentru ținutele pe care le port la evenimente, cât și pentru cele de zi cu zi.

Nu am un preț anume, dar investesc foarte mult. Jumătate din munca mea este investită în haine. În schimb, brand-urile sunt pentru mine ultima problemă. Dacă mie îmi place un lucru, nu mă uit la brand, nu mă interesează. Eu aleg hainele în funcție de locul în care mă duc.

Sunt zile în care port și branduri accesibile, am cămăși și de 100 de lei. Toată lumea mă judecă și se întreabă de unde am bani să mă îmbrac așa. Să se uite în urmă, să vadă ce a făcut Bassam în industrie. Slăbiciunea mea sunt încălțările. Un bărbat impunător se recunoaște după încălțări. Atunci când intri undeva, oamenii se uită la ochi sau la încălțări. Eu investesc foarte mult în încălțări, pentru că de acolo se vede omul curat și elegant”, a declarat .

Bassam, deranjat de stilul prea “colorat” al colegilor de breaslă

Hairstylistul vedetelor își îndeamnă colegii să adopte un stil mai curat și mai elegant. În plus, Bassam le-a impus angajaților săi un dresscode, atunci când vin la muncă.

“Deja se pune o etichetă când e vorba de hair-styliști. Mă deranjează într-un fel că unii colegi se îmbracă prea colorat, vor să iasă în evidență. Vreau să le spun colegilor că poți ieși în evidență prin meserie, nu trebuie să ne tatuăm foarfece și pieptene.

Sper să nu o ia nimeni în nume de rău, dar dacă ești stilist nu trebuie să te îmbraci lălâi și să fii pletos. Clienții ne iau drept exemplu. Cred că în curând oamenii se vor inspira de la mine și vor adopta un stil mai elegant.

De când am deschis noul salon, le-am impus angajaților un dresscode. Locația în sine este foarte impunătoare, cere să fii mai elegant, mai liniștit. Le-am spus colegilor să nu se îmbrace în negru sau într-un anumit stil. Le-am cerut să fie eleganți, curați și aranjați”, a declarat Bassam pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT