Life

Băutura care îl ajută pe prințul Harry să rămână în formă. Nu e deloc scumpă și este foarte accesibilă

Băutura pe care prințul Harry o consumă pentru a se menține în formă. Nu e scumpă și este foarte accesibilă. Multe vedete o preferă.
29.08.2023 | 18:18
Bautura care il ajuta pe printul Harry sa ramana in forma Nu e deloc scumpa si este foarte accesibila
Băutura cu care prințul Harry se menține în formă. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Băutura pe care prințul Harry o bea pentru a se menține în formă. Este accesibilă și nu are un preț mare. Soțul lui Meghan Markle a fost surprins în timp ce o avea la îndemână.

Băutura cu care prințul Harry se menține în formă. Mai multe vedete o consumă

Membrii familiei regale au grijă să aibă o dietă echilibrată și să facă mișcare regulat pentru a avea un stil de viață sănătos. Recent, prințul Harry a fost surprins în timp ce ieșea dintr-o sală de fitness din Santa Barbara, California.

ADVERTISEMENT

Ducele de Sussex și-a scos băutura pentru a se răcori după ce a făcut sport. Este o băutură pe care o consumă și alte vedete, cum ar fi Gwyneth Paltrow, Beyoncé sau Tom Brady, ba chiar și Meghan Markle, soția ducelui de Sussex.

Chiar și regretata mamă a lui Harry, Prințesa Diana, obișnuia să consume această băutură. Ducele de Sussex nu a băut apă clasică după ce a ieșit de la sală, ci apă alcalină.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă ar avea efecte incredibile pentru sănătate. Apa alcalină se poate obține foarte ușor. Mai exact, se adaugă în apă zeamă de lămâie, dar se pot folosi și felii de lămâie. Ar fi bine ca lămâile să fie ecologice, pentru ca apa să aibă cele mai bune efecte pentru sănătate.

În imaginile publicate de revista People, Prințul Harry a fost surprins în timp ce ținea o sticlă de apă alcalină Flow. Aceasta este descrisă ca fiind “o apă de izvor alcalină pură, bogată în electroliți și minerale”, notează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

De ce este benefică apa alcalină

Apa alcalină are un pH mai mare de 7 și poate fi obținută din comerț, dar și cu ajutorul unui filtru de mineralizare/remineralizare/alcalinizare. Este o băutură mult mai sănătoasă decât apa simplă, potrivit specialiștilor de la Revista Hello.

În prezent există cercetări limitate în legătură cu beneficiile dovedite pe care apa alcalină le are pentru sănătate. Faptul că are pH-ul mai ridicat îmbunătățește hidratarea, dar și aspectul pielii, unghiilor și părului. De altfel, pH-ul ridicat ajută la reducerea inflamației și susține pierderea în greutate, acestea fiind alte beneficii pentru sănătate.

ADVERTISEMENT

Gwyneth Paltrow, fondatoarea Goop, a devenit, în 2019, ambasadoarea apei alcaline Flow. Vedeta a spus că acest brand i-a schimbat viața, iar de atunci consumă numai acest tip de apă.

Apa trebuie consumată cât mai curată și de aceea sunt multe persoane care o preferă pe cea alcalină. În România există mai multe izvoare cu o apă curată și sănătoasă.

ADVERTISEMENT