Life

Dieta urmată de Camilla. La ce alimente nu renunță niciodată soția Regelui Charles

Ce dietă urmează Camilla, soția Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. La ce alimente nu renunță niciodată aceasta.
06.05.2023 | 00:31
Dieta urmata de Camilla La ce alimente nu renunta niciodata sotia Regelui Charles
Camilla, soția Regelui Charles, are un regim alimentar strict. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Membrii familiei regale britanice sunt atenți la stilul lor de viață alimentar. Camilla, Regina Consoartă a Regatului Unit, are un regim bine stabilit, pe care îl respectă cu strictețe. La ce alimente nu renunță niciodată soția Regelui Charles?

Cum se menține în formă Regina Camilla la 75 de ani? Ce dietă urmează

La cei 75 de ani, s-a observat că Regina Consoartă a Regatului Unit arată foarte bine, având o siluetă frumoasă. Ca să fie în formă și să aibă un ten puțin ridat, Camilla este precaută față de produsele pe care le consumă. Legumele și fructele, cel puțin, sunt întotdeauna proaspete, culese din grădina Palatului Buckingham.

ADVERTISEMENT

Totodată, Regina Camilla ia trei mese pe zi, cu porții bine cântărite. Din micul său dejun nu lipsesc ouăle, care nu sunt luate din comerț, ci chiar de la găinile pe care Regele Charles le are în reședința sa privată, ”Highgrove”. Păsările sunt hrănite cu grijă ca să ofere cele mai sănătoase ouă, informează hellomagazine.com

Tom Parker-Bowles, fiul Camillei, spune că mama sa este o mare fană a ouălor omletă, pe care le servește cu drag dimineața. La un moment dat, pe pagina oficială de Instagram a Clarence House a apărut informația potrivit căreia și Regele Charles adoră să consume ouă la micul dejun, dar asortate cu brânză.

ADVERTISEMENT

Când sosește ora de prânz, Regina Camilla consumă cât mai multe grăsimi sănătoase, precum: pește, avocado sau migdale. La acestea adaugă și salate sau lactate. Referitor la ultima masă a zilei, cina, monarhul ar opta adesea pentru o friptură ușoară.

Gustarea pe care Regina Camilla o adoră

Puțini cunosc și gustarea pe care o adoră Regina Camilla. Este vorba despre mazărea crudă. Preferă să o mănânce chiar din grădină, din păstaia verde, fiindcă are un gust proaspăt și dulce. De asemenea, este sățioasă și bogată în vitamine.

ADVERTISEMENT

”Vă spun ceea ce îmi place cu adevărat – să mănânc mazăre direct din grădină. Dacă le luați direct din păstăi, sunt delicioase și foarte dulci. Îmi iau jos toți nepoții mei. în grădină și petrec ore și ore mâncând mazăre”, a declarat Regina Camilla în fața unor elevi de la o școală din Slough, Anglia.

Băutura preferată a Reginei Camilla

Dincolo de mâncare, monarhul are și o băutură favorită, vinul roșu. Ea obișnuiește să consume rareori câte un pahar, pe care îl savurează chiar de la Asociația Viilor din Marea Britanie, al cărei președinte este. Iată ce preciza la un eveniment în care se celebra a 50-a aniversare a asociației.

ADVERTISEMENT

”Oamenii mă întreabă mereu cum m-am implicat în toate acestea – ei bine, în primul rând, iubesc vinul; dar, în al doilea rând, tatăl meu era în afacerea cu vin, așa că am a fost crescut în copilărie, bând vin și apă mai degrabă ca francezii”, spunea Regina Camilla.

Ce nu consumă Regina Camilla și Regele Charles niciodată

Tot Tom Parker-Bowles a dezvăluit, potrivit express.co.uk, că părinții săi nu iubesc să consume preparate pe bază ardei iuți sau usturoi. ”Charles și Camilla provin dintr-o generație care nu prea iubește ardeiul iute”, a mai precizat Tom, care de profesie este critic culinar.

ADVERTISEMENT