Life

Băutura pe care e bine să o bei în fiecare dimineață. Lidia Fecioru spune că face minuni și nu poate fi comparată cu ceaiul sau cafeaua

Această băutură e bine să fie băută în fiecare dimineață, spune Lidia Fecioru. Nu este vorba nici despre ceai și nici despre cafea, ci despre ceva mai special.
10.01.2024 | 12:34
Bautura pe care e bine sa o bei in fiecare dimineata Lidia Fecioru spune ca face minuni si nu poate fi comparata cu ceaiul sau cafeaua
Lidia Fecioru, despre băutura care trebuie consumată dimineața. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a vorbit despre băutura pe care e bine să o bem în fiecare dimineață. Aceasta face minuni pentru organismul nostru și ne ajută să avem o viață sănătoasă. Poate să concureze cu orice tip de ceai sau de cafea.

Băutura pe care e bine să o bei în fiecare dimineață

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul pentru o viață sănătoasă. Este vorba despre o băutură pe care e bine să o bem dimineața. Face minuni și nu poate fi comparată cu ceaiul sau cafeaua.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre colagen. Această băutură face minuni atât pentru femei, cât și pentru bărbați, spune bionergoterapeutul. Cum se prepară colagenul? E nevoie de 5 grame de gelatină în primul rând.

Această cantitate se înmoaie în apă rece cu o seară înainte și se poate amesteca și cu iaurt. Totodată, se mai poate adăuga și suc de fructe sau ceai, după preferințe, iar acest amestec se bea dimineața.

ADVERTISEMENT

„Și femeile și bărbații au nevoie de colagen! 5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Recomandarea făcută de Lidia Fecioru

Cât timp trebuie să consumăm această băutură? Bionergoterapeutul recomandă o cură de o lună, iar apoi reluarea ei după alte șase luni. Ce beneficii are această băutură și de ce e o alegere mai bună decât cafeaua sau ceaiul?

ADVERTISEMENT

În primul rând ajută creierul, îmbunătățește gândirea și întărește ligamentele. Important este însă să știm și ce ingrediente folosim, dacă vrem să ne bucurăm la maxim de beneficii.

Sper exemplu, este bine să fim atenți la gelatina pe care o alegem. De altfel ea este ingredientul cheie care ne va ajuta să avem o viață mai sănătoasă și care stă la baza rețetei pentru această băutură.

ADVERTISEMENT

”Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni. Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei.”

Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”, este recomandarea făcută de Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT