Fotbal international

Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0. “Galacticii” câştigă a 5-a Supercupă a Europei. Golurile lui Alaba şi Benzema au adus trofeul

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei după ce a învins cu 2-0 Eintracht Frankfurt. David Alaba şi Karim Benzema au adus victoria "galacticilor" care egalează Milan şi Barca la capitolul trofeelor, fiecare cu câte 5.
10.08.2022 | 17:00
Real Madrid  Eintracht Frankfurt 20 Galacticii castiga a 5a Supercupa a Europei Golurile lui Alaba si Benzema au adus trofeul
Real Madrid câştigă a 5-a Supercupă a Europei. Sursa foto: UEFA.com
ADVERTISEMENT
10-08-2022
17:13

Real Madrid - Eintracht Frankfurt 2-0 (Alaba 38, Benzema 65)

VEZI VIDEO GOLURILE ŞI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

FINAL DE MECI! Real Madrid câştigă a cincea Supercupă a Europei după 2-0 cu Eintracht Frankfurt. O victorie clară a “galacticilor”, care au câştigat prin golurile lui Alaba şi Benzema. 

Min. 65: GOOOOOOOOL, Real Madrid! Benzema primeşte o pasă de la Vinicius şi marchează cu un şut pe centrul porţii! Trapp are partea lui de vină

Min. 60: Şutul lui Casemiro loveşte bara transversală a lui Trapp! La un pas de 2-0

Min. 55: Trapp are o intervenţie salutară în faţa şutului deviat al lui Vinicius! Real Madrid, la un pas de 2-0

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ! Real Madrid intră în avantaj la cabine după golul lui Alaba!

Min. 38: GOOOOOOOOL, Real Madrid! Alaba deschide scorul după o recentrare perfectă a lui Casemiro. Austriacul a rămas singur cu poarta goală şi a marcat cu latul. 

Min. 17: Vinicius ratează deschiderea scorului. Trapp era bătut, dar Tuta scoate din faţa liniei porţii. 

Min. 14: Kamada ratează o şansă uriaşă! Curtois, intervenţie senzaţională în faţa japonezului 

Min. 5: Start echilibrat de meci! Nicio ocazie clară pentru moment

Start de meci!

Echipele de start: 

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius. Antrenor: Carlo Ancelotti

Eintract Frankfurt (3-4-3): Trapp – Touré, Tuta, N’Dicka – Knauff, Sow, Rode, Lenz – Kamada, Borré, Lindsrom. Antrenor: Oliver Glasner

Meciul Real Madrid – Eintracht Frankfurt are loc miercuri, 10 august, cu începere de la ora 22:00, în cadrul Supercupei Europei. Real Madrid a cucerit pentru a 14-a oară trofeul celei mai bune echipe din Cupa Campionilor iar germanii au reușit primul lor succes continental, învingând pe Glasgow Rangers în finala Europa League.

Unde se joacă meciul Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Întâlnirea Real Madrid – Eintracht Frankfurt se dispută miercuri, 10 august, de la ora 22:00, pe stadionul Olimpic din Helsinki, în Supercupa Europei. Este primul eveniment major din fotbal pe care îl găzduiește capitala Finlandei, o țară care în ultimii ani a făcut progrese însemnate, culminând cu calificarea în premieră la turneul final al EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Stadionul Olimpic din Helsinki, situat la 2 km de centrul orașului, construit în 1935 și renovat în 2005, a găzduit până acum JO din 1952, trei CE și tot atâtea CM de atletism. Deja forțele de ordine din Helsinki sunt în alertă maximă, deoarece se preconizează prezența a minim 20.000 de fani din Madrid și a cel puțin 15.000 de germani, ceea ce poate genera crearea de conflicte în oraș sau pe stadion.

Cine transmite la TV Supercupa Europei Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Partida Real Madrid – Eintracht Frankfurt se joacă miercuri, 10 august, de la ora 22:00, pe stadionul Olimpic din Helsinki, în Supercupa Europei și este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți vedea și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Capitala Finlandei îi va întâmpina pe oaspeții din Spania și din Germania cu o vreme perfectă pentrju fotbal miercuri, 10 august. Vor fi maxim 22 de grade în timpul zilei iar la ora partidei vor fi în jur de 18 grade, perfect pentru fotbal. Meciul a fost încredințat de UEFA arbitrului englez Michael Oliver.

Carlo Ancelotti are toți jucătorii la dispoziție

Italianul Carlo Ancelotti se poate declara mulțumit de faptul că își poate alcătui primul unsprezece din jucătorii pe care îi consideră potriviți, pentru că nu are nici o indisponibilitate în lot. Nu vor lipsi portarul Courtois, mijlocașii Modric sau Casemiro precum și vârful Benzema, semn că pentru Ancelotti se bazează în continuare tot pe garda veche, care a adus atâta trofee la Madrid.

ADVERTISEMENT

La Eintracht Frankfurt vor absenta doi dintre jucătorii defensivi transferați în vară, portughezul Buta de la Antwerp și camerunezul Onguene de la Salzburg. Antrenorul Oliver Glasner a declarat că este o onoare pentru echipa lui să joace Supercupa Europei cu cea mai titrată echipă europeană dar avertizează că Eintracht nu va veni să facă figurație ci e pregătită să dea o replică foarte puternică.

Cote la pariuri la jocul Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Pentru casele de pariuri lucrurile sunt cât se poate clare. Real Madrid este mult prea mare din toate punctele de vedere, pentru a avea probleme cu Eintracht Frankfurt. Între 1,40 și 1,45 este cota la victorie pentru iberici, în funcție de agenții iar pentru germani cota ajunge la 7,20-7,30. Un gol marcat de roș-negrii din Frankfurt ajunge la cota de 1,80.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă o partidă cu goluri, dovadă faptul că pentru varianta over 2,5 avem o cotă de 1,65. Pentru o plajă de goluri 2-5 cota este de 1,35. Real Madrid nu este pentru prima dată când are în față pe Eintracht Frankfurt în lupta pentru trofeu. Cele două echipe s-au întâlnit în finala Cupei Campionilor Europeni din 1960 de pe Hampden Park din Glasgow, cu cea mai mare asistență dintr-o finală europeană, peste 127.000 de spectatori. A fost un show de neuitat oferit de madrileni, învingători cu un haluncinant 7-3, cu regretații Ferenc Puskas, 4 goluri și Alfredo di Stefano, 3 goluri, marcatori.

ADVERTISEMENT