Sport

Bazaliu, dezamăgită că România depinde de jocul rezultatelor după victoria cu Japonia: “Nu putem da timpul înapoi”

România a reușit o victorie importantă contra naționalei Japoniei, scor 32-28. "Tricolorele" au condus pe toată durata partidei și păstrează șanse la calificare.
09.12.2023 | 19:14
Bazaliu dezamagita ca Romania depinde de jocul rezultatelor dupa victoria cu Japonia Nu putem da timpul inapoi
Bazaliu, dezamăgită că România depinde de jocul rezultatelor după victoria cu Japonia: "Nu putem da timpul înapoi". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Într-un meci tensionat și plin de intensitate, echipa națională feminină de handbal a României a obținut o victorie crucială împotriva Japoniei. “Tricolorele” s-au impus cu un scor final de 32-28. După două înfrângeri dificile în fața Danemarcei și Germaniei, naționala antrenată de Florentin Pera și-a regăsit ritmul și determinarea pentru a se impune în fața echipei japoneze.

România a învins Japonia, scor 32-28

“Este dificil să ne remontăm, dar nu avem timp să stăm și să ne gândim că am pierdut; trebuie să ne concentrăm asupra următorului meci și să decidem la final dacă vom suferi sau ne vom bucura. Exact cum am spus, trebuia să ne mobilizăm.

ADVERTISEMENT

Mai avem un meci și suntem la mâna rezultatelor, dar trebuie să dăm totul și să câștigăm fiecare partidă. Adversarele au un stil diferit, așa că trebuie să adoptăm o altă tactică, dar ne bucurăm că astăzi ne-a reușit”, a declarat Bianca Bazaliu.

Cu un golaveraj afectat de înfrângerea severă suferită în fața Danemarcei, “tricolorele” își mențin speranțele în viață și rămân hotărâte să lupte pentru o clasare cât mai onorabilă la acest turneu final. Elevele lui Pera au fost învinse de daneze cu scorul de 39-23.

ADVERTISEMENT

“Tricolorele” se pregătesc de meciul cu Polonia

“Părere de rău este puțin spus pentru ceea ce am simțit după meciurile cu Germania și Danemarca. Erau echipe pe care trebuia să le învingem. Suntem dezamăgite, dar nu putem da timpul înapoi.

Știu că este foarte dificil, dar îmi doresc să ajungem mai departe; nu cred că cineva a venit aici cu altă așteptare. Însă, nici alaltăieri nimeni nu se aștepta ca Japonia să învingă Danemarca; a fost o surpriză.

ADVERTISEMENT

În primul rând, trebuie să ne respectăm și să dăm totul pe teren; nu cred că cineva își dorește altceva. Să ieșim, în primul rând, sănătoase și fericite de pe teren”, a completat Bianca Bazaliu.

Meciul a fost dominat de o prestație senzațională a Elizei Buceschi, coordonatoarea de joc a echipei, care a reușit să marcheze nu mai puțin de 14 goluri. Performanța remarcabilă a lui Buceschi a fost un factor determinant în obținerea acestei victorii cruciale pentru echipa noastră.

ADVERTISEMENT

România nevoie acum de un joc al rezultatelor pentru a merge mai departe la acest turneu final. Danemarca trebuie să obțină maximum un punct din meciurile cu Polonia și Germania, în timp ce România trebuie să învingă Polonia în partida de luni seara.

ADVERTISEMENT