News

Beat, a făcut accident, a furat de la poliție alte permise și a fugit la volan. Oamenii legii l-au găsit dormind în mașină

Un șofer băut a furat alte permise din sediul poliției și a reușit să fură cu mașina sa. S-a întors să dea o spargere apoi a fost găsit dormind în autoturism.
01.01.2024 | 17:41
Beat a facut accident a furat de la politie alte permise si a fugit la volan Oamenii legii lau gasit dormind in masina
Momentul în care remorca lovește un autoturism parcat regulamentar / Foto: captură: ebihoreanul, Facebook Info Trafic Bihor Oradea
ADVERTISEMENT

După ce a condus sub inflența băuturilor alcoolice și după a provocat un accident, un șofer din Neamț a reușit să fure din incinta postului de poliție și permisele celorlalți șoferi implicați în accident. A fost găsit ulterior dormind în mașina sa.

O noapte ca-n filme

O serie de întâmplări ca-n filme l-a avut protagonist pe un șofer din Neamț. Acesta a provocat un accident, a reușit să fure din incinta postului de poliție permisele celorlalți șoferi implicați în accident și a fost găsit ulterior dormind în mașina sa.

ADVERTISEMENT

Șoferul în cauză, în vârstă de 25 de ani, a fost implicat într-un accident rutier în Bihor, aflast sub influența alcoolului (0,47 mg/l). Faptele s-au petrecut pe 28 decembrie, când acesta conducea un autoturism care tracta o remorcă.

La o intersecție din Bihor, nu a acordat prioritate de trecere și a fost acroșat de un alt autoturism, condus regulamentar. În urma impactului, remorca a fost proiectată într-un alt autoturism, care era parcat în fața unei firme.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu au fost victime

„Din investigațiile efectuate de polițiști, s-a constatat că un bărbat de 25 de ani, din comuna Dobreni, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, cu care tracta o remorcă, pe strada Bisericii, la intersecția cu strada Crișului, nu ar fi acordat prioritate de trecere, fiind acroșat de un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din Oradea. În urma impactului, remorca a fost proiectată într-un alt autoturism, care staționa în parcarea unei societăți comerciale”, a informat poliția din Bihor.

Accidentul nu a provocat, din fericire, victime. Șoferului în vârstă de 25 de ani din comuna Dobreni i-au fost prelevate probe de sânge și a fost testat pentru a se determina dacă a consumat băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

A furat permise auto din secție

Apoi a fost dus la sediul poliției pentru a fi audiat. Aici, potrivit Stiri-Neamț, în timp ce se afla în incinta secției de poliție, tânărul ar fi reușit să fure permisele de conducere ale celorlalți șoferi implicați în accident. Mai mult, a reușit și să plece.

Dar aceasta nu e totul. Mai târziu în noapte, în jurul orei 3, a revenit la postul de poliție pentru a-și recupera propriul permis. A spart un geam pentru a intra în clădire, dar nu a reușit să ajungă la document. Potrivit sursei citate, tânărul s-ar fi urcat la volanul mașinii implicate în accident și a plecat de la postul de poliție.

ADVERTISEMENT

Luat ca din oală din propria mașină

Tânărul ar fi mers cu mașina până în zone comunei Bratca, und ar fi oprit într-o parcare. A doua zi dimineața, polițiștii porniți pe urmele lui l-au găsit dormind în mașină. Aburii alcoolului nu dispăruseră pentru că încă avea o alcoolemie de 0,28 mg/l.

Tânărul șofer a fost reținut pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, sustragere de înscrisuri oficiale și tentative de sustragere de la anchetă.

Conducătorul auto a fost prezentat Parchetului și apoi Judecătoriei Oradea care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT