Life

“Bebeto” Reghe junior neagă că ar fi scris: “Tati, ai murit pentru mine!”. “Contul meu a fost spart, nimic din ce s-a scris pe el nu e adevărat!”

Vestea că iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată și că divorțul de Anamaria Prodan este inevitabil a provocat o adevărată furtună în familia antrenorului Craiovei, acesta primind un mesaj șocant de la cine se aștepta mai puțin, chiar fiul său, ”Bebeto” Laurențiu jr.
11.10.2021 | 15:40
Bebeto Reghe junior neaga ca ar fi scris Tati ai murit pentru mine Contul meu a fost spart nimic din ce sa scris pe el nu e adevarat
Ruptura din familia Prodan- Reghecampf devine dramatică? Bebeto neagă că i-a transmis lui Reghe un mesaj șocant: "Ai murit pentru mine. Forever!" Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf jr a șocat pe toată lumea după ce a postat, în noaptea de 10 spre 11 octombrie, o fotografie în care zâmbea larg alături de tatăl său, făcând însă un anunț cumplit: ”Ai murit pentru mine, forever”.

”Bebeto” neagă că ar fi autorul unei asemenea declarații

După ce, în noaptea dintre 10 și 11 octombrie, pe contul de Instagram al lui ”Bebeto” Laurențiu jr. a apărut postarea care a adus o adevărată furtună în familia antrenorului Craiovei, tânărul a revenit, câteva ore mai târziu cu lămuriri suplimentare după ce a șters-o.

ADVERTISEMENT
Laurentiu Reghecampf
Laurentiu jr Reghecampf neaga ca s-ar fi dezis de tatal sau după ce acesta si-a refacut viata Foto: Instagram

Astfel, cu postarea controversată ștearsă, Laurențiu Reghecampf jr a anunțat că cineva i-ar fi spart contul de Instagram, iar cuvintele care au apărut în dreptul fotografiei cu el și cu tatăl său nu i-ar fi aparținut.

”Contul mi-a fost spart în această noapte, nimic din ce s-a scris nu e adevărat, nu e de la mine. Mi-am recuperat contul”, a notat fiul lui Laurențiu Reghecampf, explicând astfel că a fost victima unui hacker și că nu ar fi scris el cuvintele care au stârnit o asemenea controversă.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan tot speră la împăcarea cu Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă telenovela despărțirii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să fi ajuns la final, impresara pare să spere că, totuși, antrenorul Craiovei se va întoarce la ea.

”Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ !  (…) Reghe este eroul băiatului meu, Reghe jr! Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”, nota Anamaria Prodan pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT
Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf jr. a avut o postare controversata pe contul sau de socializare Foto: Instagram

Declarațiile Anamariei Prodan vin după ce, în repetate rânduri deja, Laurențiu Reghecampf recunoștea că va divorța de ea. “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, declara Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Laurențiu Reghecampf va deveni tată alături de Corina

FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, că Laurențiu Reghecampf și-a refăcut deja viața în compania iubitei sale, Corina. Mai mult chiar, antrenorul Craiovei va deveni tată în primăvara anului viitor, Corina fiind însărcinată deja în trei luni.

ADVERTISEMENT

Astfel, de ceva vreme deja, Laurențiu Reghecampf trăiește o nouă poveste de dragoste în compania Corinei, o tânără din Deva care, de dragul antrenorului, s-a și mutat împreună cu acesta, în Craiova.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Corina va deveni mama unei fetițe, aceasta urmând să se alăture celor doi băieți pe care îi mai are Laurențiu Reghecampf, Luca – cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer – și Laurențiu jr., cu Anamaria Prodan.

Mai mult, după divorțul de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf este decis o ia de soție pe femeia care îi va dărui cel de-al treilea copil, Corina.

ADVERTISEMENT