Sport

Belarus – România a rupt audienţele! Antena 1, lider detaşat. Câţi români s-au uitat la meci

Naționala lui Edi Iordănescu a stârnit un interes enorm în rândul telespectatorilor. Duelul dintre Belarus și România a fost prima opțiune a oamenilor care au stat în fața televizorului.
13.10.2023 | 16:43
Belarus  Romania a rupt audientele Antena 1 lider detasat Cati romani sau uitat la meci
Belarus - Romania a fost meciul cu cea mai mare audienta. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Belarus – România a fost cel mai urmărit eveniment transmis la televizor în intervalul 21.50 – 23.40. Pagina de media anunță că echipa lui Iordănescu a fost prima opțiune în rândul telespectatorilor. Din păcate pentru tricolori, meciul s-a terminat la egalitate, 0-0.

Belarus – România, locul 1 la rating

Partida a fost transmisă pe Antena 1, care a reușit să își depășească rivalele în cursa pentru rating. ProTV, KanalD, Happy Channel, Pro Cinema, Prima TV și Antena Stars nu au reușit să vină cu o ofertă suficient de interesantă pentru a întrece interesul pentru Belarus – România.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a avut un rating de 8.1, iar peste un milion de telespectatori au urmărit egalul scos de România contra selecționatei din Belarus. ProTV a avut un rating de 5, iar Kanal D a obținut 4.3. Celelalte posturi nu au reușit să depășească bariera de 2 la rating.

România a obținut un punct contra Belarusului

România a început partida cu Horațiu Moldovan în poartă. Pe linia de fund au jucat Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Andrei Burcă și Nicușor Bancu. La centru terenului s-au aflat Vladimir Screciu, Răzvan Marin și Nicolae Stanicu.

ADVERTISEMENT

În atac, Edi Iordănescu a mizat pe o linie flexibilă. Astfel, printre titulari s-au aflat Dennis Man, Denis Alibec și Denis Drăgușin. Cel din urmă a fost propulsat de către selecționer ca titular în locul lui Florinel Coman.

Denis Drăgușin este într-o revenire de formă de la transferul în Turcia. Marius Șumudică l-a adus Gaziantep, acolo unde a reușit să înscrie de două ori în patru partide. În meciul cu Belarus, Drăgușin nu a reușit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Remiza obținută de România cu Belarus a fost aspru criticată de lumea fotbalului. Formația antrenată de Edi Iordănescu a pornit ca favorită în acest duel însă nu a reușit să concretizeze șansele avute. În urma acestui meci, România a ajuns la 13 puncte în clasament.

FRF este în continuare încrezătoare în șansele României la Euro 2024. Mihai Stoichiță face apel la calm și crede în continuare că Edi Iordănescu este omul potrivit pentru a asigura calificarea. Tricolorii pot șterge cu buretele ultima prestație în partida cu Andorra, de duminică.

ADVERTISEMENT

După Andorra, pe România o așteaptă două partide de foc. Tricolorii vor fi nevoiți să scoată puncte contra Elveției și a Israelului pentru a reuși să meargă la Euro. Duelul cu Israel este sub semnul întrebării din cauza problemelor de securitate la nivel național a formației pregătite de Alon Hazan.

ADVERTISEMENT
1,47 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România - Andorra