Fotbal international

Belgia – Maroc 0-2, în Grupa F la Campionatul Mondial 2022. Final de vis pentru ”Leii din Atlas”, care înving Belgia. Video

Toate informaţiile despre Belgia - Maroc din Grupa F a turneului final CM 2022: absenţe, accidentări, cote la pariuri şi televizări.
27.11.2022 | 16:58
Belgia  Maroc 02 in Grupa F la Campionatul Mondial 2022 Final de vis pentru Leii din Atlas care inving Belgia Video
Marocanii își măresc diferența și declanșează nebunia în tribune.
ADVERTISEMENT
27-11-2022
14:06

Belgia - Maroc 0-2 (Sabiri 73, Aboukhlal 90+2)

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.90+6: Final de meci.

Min.90+2: GOOOL Maroc. Aboukhlal reușește să mărească diferența după un serviciu al lui Ziyech.

Min.82: Verthongen reia cu capul, din mijlocul careului, după o lovitură de colț executată de Mertens, dar mingea trece pe lângă.

Min.81: Belgienii forțează cu Lukaku.

43.738 de spectatori în tribune, potrivit FIFA.

Min.73: GOOOL Maroc. Sabiri bate, ca și Ziyech, direct pe poartă, o lovitură liberă, din banda stângă de data aceasta, și-l învinge pe Courtois.

Min.65: Munir reușește să pareze excelent șutul lui Mertens.

Min.60: Mertens și Tielemans intră în locul lui Eden Hazard și Onana.

Min.57: Boufal intră spre interior, din banda stângă, șutează către colțul lung, Courtois este bătut, dar mingea trece pe lângă.

Min.52: Eden Hazard șutează tare, de la marginea careului, pe colțul scurt, Munir scoate în corner.

Min.50: Ziyech este primul jucător care șutează pe spațiul porții și-n repriza secundă, dar Courtois prinde.

Min.46: Start pentru repriza secundă.

27-11-2022
13:00

Belgia cu posesia, dar Maroc a înscris, reușita fiind însă anulată pentru ofsaid, la intervenția VAR

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.45+3: Final de primă repriză.

Min.45+1: Ziyech este faultat la marginea careului. Tot el execută și îl învinge pe Courtois. Faza este verificată de VAR pentru că Saiss era în poziție de ofsaid, pe direcția balonului.

Min.39: De Bruyne șutează către poartă, din lovitură liberă, dar mingea trece pe lângă.

Min.35: Achraf Hakimi își încearcă șansa, dar mingea trece puțin pe lângă.

Min.28: Onana vede cartonașul galben și va lipsi în meciul următor.

Min.21: Prima acțiune periculoasă a marocanilor este finalizată de Ziyech, care șutează puțin peste.

Min.15: Belgia presează, însă, pentru moment, defensiva marocană blochează, iar europenii contabilizează doar lovituri de colț (3).

Min.5: Batshuayi este deschis excelent pe un culoar, dar este blocat în momentul șutului.

Min.1: Start meci

27-11-2022
12:06

Echipele de start la Belgia - Maroc

Belgia: Courtois (Real Madrid) – Castagne (Leicester City), Alderweireld (Royal Antwerp), Vertonghen (Anderlecht) – Meunier (Borussia Dortmund), Onana (Everton), Witsel (Atletico Madrid), T. Hazard (Borussia Dortmund) – De Bruyne (Manchester City), E. Hazard (Real Madrid) – Batshuayi (Fenerbahce). Rezerve: Casteels, Mignolet – Carrasco, Debast, De Ketelaere, Dendoncker, Doku, Faes, Lukaku, Mertens, Openda, Theate, Tielemans, Trossard, Vanaken. Selecţioner: Roberto Martínez

Maroc: Munir (Al Wehda) – Hakimi (PSG), Saiss (Beşiktaş), Aguerd (West Ham United), Mazraoui (Bayern Munchen) – Ounahi (Angers), Amrabat (Fiorentina), Amallah (Standard Liege) – Ziyech (Chelsea), En-Nesyri (Sevilla), Boufal (Angers). Rezerve: Tagnaouti – Aboukhlal, Attiat-Allal, Benun, Chair, Cheddira, Dari, El Khannous, El Yamiq, Ez Abde, Hamdallah, Jabrane, Sabirir, Zaroury. Selecţioner: Walid Regragui

Meciul Belgia – Maroc are loc duminică, 27 noiembrie, cu începere de la ora 15:00, în etapa 2 din Grupa F la Campionatul Mondial din Qatar. După primele 90 de minute, belgienii au adunat norocos trei puncte în faţa Canadei, care a ratat şi un penalty, iar Maroc a obţinut un rezultat de egalitate, 0-0, cu vicecampioana de acum patru ani, Croaţia.

Belgia – Maroc, primul meci din etapa a 2-a din din Grupa F la Campionatul Mondial 2022

Belgia – Maroc este jocul care deschide etapa a 2-a din Grupa F la turneul final al CM 2022. Belgienii nu au arătat prea bine contra Canadei, fiind salvaţi de paradele portarului lor, Courtois, dar marocanii nu par a fi extrem de puternici ofensiv încât să poată pune mari probleme.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Belgia şi Maroc

Confruntarea Belgia – Maroc se desfăşoară duminică, 27 noiembrie, de la ora 15:00, pe stadionul “Al Thumama” din Doha, în etapa a 2-a din grupa F de la turneul final al CM din Qatar. Este o arenă de 40.000 de locuri foarte bine pusă la punct, ca de altfel toate stadioanele de la acest Mondial.

Aici au avut loc deja mai multe meciuri la acest turneu final de CM. Acesta va fi cel de-al patrulea meci găzduit de arena aflată aproape de Aeroportul Internaţional Hamad. S-a început cu Senegal – Olanda 0-2, a urmat avalanşa de goluri din Spania – Costa Rica 7-0 şi aici a pierdut ultima speranţă naţionala ţării gazdă, 1-3 cu Senegal.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Belgia – Maroc se joacă duminică, 27 noiembrie, de la ora 15:00, şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate pe micile ecrane pe postul naţional TVR 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

La Doha a început să fie din ce în ce mai cald, deşi sunt ultimele zile din noiembrie. Este permanent un cer senin, fără nici un semn de nor, maxima din termometre depăşind de două zile graniţa celor 30 de grade. La ora meciului vor fi 33 de grade, dar nu este nici o problemă nici pentru fani, nici pentru jucători datorită instalaţiiler de aclimatizare.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Belgia – Maroc, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Este genul de meci pe care se poate paria masiv, varianta cea mai probabilă fiind victoria belgienilor. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Belgia şi Maroc.

Absenţele din loturile Belgiei şi Marocului

Belgia şi Maroc au câte o absenţă foarte importantă pentru meciul lor direct. La belgieni, eforturile medicilor de a-l face apt de joc pe cel mai important om din sectorul ofensiv, puternicul atacant al lui Inter, Romelu Lukaku, par a fi în van şi acesta va fi la al doilea meci în care nu va putea evolua la turneul final al CM.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, marocanii vor fi privaţi de unul dintre motoarele echipei, fundaşul cu valenţe ofensive Hakimi, şi el fost jucător la Inter, dar în prezent îmbrăcând tricoul lui PSG. Hakimi este un jucător cu o foarte mare rază de acţiune şi e greu de crezut că marocanii au soluţii optime de schimb.

Mexicanul Cesar Arturo Ramos la a doua delegare la turneul final al CM din Qatar

Partida Belgia – Maroc va fi arbitrată de mexicanul Cesar Arturo Ramos, 38 de ani, care a condus deja la acest turneu partida fără goluri dintre Danemarca şi Tunisia. Arbitrul mexican nu este la prima apariţie la un turneu final de CM, el primind în urmă cu patru ani, în Rusia, nu mai puţin de trei meciuri.

Împotriva Canadei, selecționerul Belgiei, Roberto Martínez, a ales cel mai vârstnic 11 de start belgian de la Cupa Mondială (vârsta medie: 30 de ani și 181 de zile) din iunie 1998 încoace, iar echipa sa a fost dominată de la începutul partidei. A rezistat totuși datorită portarului Courtois, care a apărat şi un penalty și s-a impus cu 1-0, după ce adversarii au avut 22 de ocazii de gol!

Cote la pariuri

Belgia are prima şansă în viziunea caselor de pariuri, dar cota acordată “dracilor roşii” este una foarte mare, 2,05, în timp ce “Leii din Atlas” au primit cota 4,00 iar pentru opţiunea şansă dublă X2 cota este de 1,80. Un gol marcat de africani are cotă 1,80.

Sunt trei partide directe de-a lungul timpului. Prima este şi singura oficială, de la turneul final al CM 1994, în SUA, şi s-a încheiat cu victoria Belgiei, scor 1-0. Au urmat două meciuri amicale. În 1998, Belgia a spulberat Marocul cu 4-0, dar în 2008 am consemnat o formidabilă victorie marocană cu scorul de 4-1.


  • 1,72 este cota Superbet pentru “PsF 1” în Belgia – Maroc. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT