Life

Bella Santiago își dorește să devină mamă din nou: “Vreau să am gemeni bebeluși”

Bella Santiago a declarat că își dorește să devină mamă din nou, de data aceasta de gemeni. Artista mai are o fiică dintr-o relație anterioară.
02.01.2023 | 18:02
Bella Santiago isi doreste sa devina mama din nou Vreau sa am gemeni bebelusi
Bella Santiago vrea să devină mamă a doua oară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bella Santiago a dezvăluit că își dorește să devină mamă din nou. Interpreta are o fiică de 11 ani, dar mai vrea nu unul, ci doi copii.

Bella Santiago vrea să devină mamă din nou. Cântăreața își dorește gemeni

Cântăreața a plecat din Filipine în urmă cu mai bine de un deceniu, iar din 2017 este împreună cu un român, Nicolae Ionuț Grigore.

ADVERTISEMENT

Crăciunul este o perioadă foarte frumoasă pentru Bella Santiago și îl sărbătorește anual alături de familie.

Artista mai are o fiică dintr-o relație anterioară, în vârstă de 11 ani. Aceasta se înțelege foarte bine cu actualul partener al mamei sale.

ADVERTISEMENT

Fostei concurente de la Bravo, ai stil i-ar plăcea foarte mult să devină mamă a doua oară, așa că i-a cerut lui Moș Crăciun să-i aducă gemeni.

“În fiecare an, de Crăciun noi stăm acasă, alături de întreaga familie, adică soțul meu, fata mea și socrii mei. Pregătim cadouri pentru toate lumea, mâncăm, dansăm, ne distrăm împreună.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna cel mai bun cadou pe care mi-l doresc este să fim sănătoși.

Iubire este, de asemenea, cel mai frumos cadou și el întotdeauna, însă cred că dacă o să-i scriu Moșului îi spun că vreau să am gemeni bebeluși. (n.r zâmbește).”, a declarat Bella Santiago pentru spectacola.ro.

Cum își petrecea Bella Santiago sărbătorile în Filipine

Fosta finalista de la Românii au talent 2016 a trăit în Filipine până la 19 ani. Artista a povestit că modul în care sărbătorea Crăciunul în țara natală nu este foarte diferit de cum petrece în România.

ADVERTISEMENT

În copilărie, Bella Santiago mergea la colindat și se strângea cu cei dragi la masă pentru a sărbători Crăciunul.

“Când mergeam singură la colindat, iar niște prieteni veneau cu mine doar să mă susțină. Mă lăsau să cânt singură ca să primesc mulți bani de la colindat.

Crăciunul în Filipine este foarte frumos, facem ca în seara de revelion.

Stăm toți la masa, la ora 23:00, în seara de 24 decembrie, numărăm până 12 și urăm ‘Crăciun Fericit’ și după mâncăm împreună!”, a mai spus solista pentru aceeași sursă.

Bella Santiago adoră preparatele tradiționale românești, iar soacra ei gătește foarte bine. Desertul preferat de Crăciun al cântăreței este cozonacul și consideră că nu ar trebui să lipsească de la masa de sărbătoare.

ADVERTISEMENT
Tags: