Life

Ce făcea Benone Sinulescu cu două săptămâni înainte să moară: “Era mai bine, mai optimist”

Valentin Guia, unul dintre apropiații lui Benone Sinulescu, suferă cumplit după moartea prietenului său. Cunoscutul teolog spune că deocamdată nu a avut puterea să o sune pe Elena Sinulescu.
19.11.2021 | 12:36
Ce facea Benone Sinulescu cu doua saptamani inainte sa moara Era mai bine mai optimist
ADVERTISEMENT

Teologul Valentin Guia este încă în stare de șoc și nu își poate reveni după ce a aflat că Benone Sinulescu a murit.

Acesta a dezvăluit că luase legătura cu familia în urmă cu aproape două săptămâni, iar cântărețul se simțea destul de bine.

ADVERTISEMENT

Valentin Guia urma să-și viziteze prietenul, dar nu a mai apucat.

Ce făcea Benone Sinulescu cu două săptămâni înainte să moară: “Era mai bine, mai optimist”

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Benone Sinulescu a dat detalii despre starea de sănătate a acestuia. Teologul Valentin Guia spune că a vorbit cu familia în urmă cu aproape două săptămâni. La acel moment, îndrăgitul interpret se simțea bine și aștepta să se mute din Arad la casa sa din Bârzava, acolo unde trebuia să-și petreacă iarna.

“Am înțeles că a făcut o pneumonie și în 4 zile s-a dus, săracul…

El era la Arad, acasă, făcea recuperare. Dar nu vreau să dau detalii, aș prefera să-l știți așa cum era. După ce a avut momentul acela în care a căzut, a avut o perioadă de recuperare cu kinetoterpauet, era chiar mai bine”, a declarat  Valentin Guia pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vestea morții lui Benone Sinulescu l-a șocat extrem de tare pe Valentin Guia. Acesta recunoaște că deocamdată nu și-a făcut curaj să o sune pe soția regretatului cântăreț.

“Credeți-mă că nu am reușit încă să sun, n-am avut puterea. O să vorbesc cu doamna Leni. (…) Vă rog să mă înțelegeți, acum mă plimb pe afară, nu pot să realizez.

ADVERTISEMENT

Vorbeam foarte mult. S-a rupt ceva din mine. L-am iubit pe omul ăsta. Eu vorbesc cu multă lume, dar cu el am avut o relație specială, asta este…”, a mai spus teologul.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu, depus la capelă

Trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu a fost depus la o capelă din Arad. Urmează să fie dus la Filarmonica din Arad unde sunt așteptați toți cei care l-au îndrăgit.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea va avea loc duminică la Cimitirul Eternitatea, acolo unde familia are un cavou.

“Folclorul pierde mari interpreți care erau deja în galeria de aur. Era un colos în folclor și un om deosebit. Am avut multe spectacole cu Benone. Eu țineam legătura cu el. Am vorbit în urmă cu două luni cu el. Îmi spunea că simte că nu mai poate să facă ce își dorește. L-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns”, a declarat Aneta Stan la Antena 3.  

ADVERTISEMENT