Life

Benzinăria prezentă în România care îți dă bani ca să alimentezi. Poți să primești pe loc 100 de lei

Veste bună pentru toți șoferii din România. Benzinăria care oferă mii de premii celor care alimentează de la stațiile din întreaga țară.
07.04.2024 | 10:42
Benzinaria prezenta in Romania care iti da bani ca sa alimentezi Poti sa primesti pe loc 100 de lei
Benzinăria din România care te premiază dacă alimentezi de la ea. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultimele luni, prețul carburantului i-a cam speriat pe șoferi. De acum încolo, pentru a face experiența alimentării cu carburant una mai plăcută, o benzinărie din România a decis să le ofere bani șoferilor.

Benzinăria din România care te plătește dacă alimentezi de la ea

În fiecare zi, mii de șoferi se opresc în benzinăriile din România pentru a-și alimenta mașinile cu carburant. Prețul benzinei sau al motorinei nu este deloc unul mic, însă românii nu au de ales. Cei care nu au făcut tranziția către mașinile electrice nu au decât să se conformeze prețurilor din benzinării.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru șoferi, pe piața din România există multe benzinării, astfel că au de unde alege. Dintre toate variantele existente, una singură a decis să își premieze clienții fideli.

Dacă te numeri printre șoferii care alimentează constant de la OMV Petrom, trebuie să știi că ai șansa de a primi premii în bani. Cei de la OMW Petrom desfășoară o campanie interesantă în această perioadă și nu este exclus ca unor șoferi să le surâdă norocul.

ADVERTISEMENT

Campania OMW Petrom a început pe 1 martie și se va încheia pe 30 aprilie. Asta înseamnă că șoferii mai au la dispoziție mai mult de trei săptămâni pentru a pune mâna pe premiile puse în jos.

Ce condiții trebuie să îndeplinească șoferii pentru a câștiga premiile puse la bătaie de OMW Petrom

Șoferii care vor să afle dacă au sau nu noroc trebuie să îndeplinească o singur cerință. Și anume, aceea de a plăti în benzinăriile OMW Petrom cu cardul Mastercard. Participante sunt toate stațiile OMW Petrom din țară, astfel că oricine alimentează din aceste benzinării are o șansă de a pune mâna pe premiu.

ADVERTISEMENT

În această campanie, OMW Petrom oferă nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de cupoane. Cu alte cuvinte, oricine alimentează la benzinăriile din întreaga țară are șansa de a pleca acasă cu un cupon de 100 de lei.

Trebuie menționat faptul că acest cupon nu poate fi schimbat în bani. Șoferii care vor să se înscrie în această campanie trebuie să scaneze aplicația OMW MyStation înainte de a plăti. Acesta este singurul mod prin care înscrierea în campanie devine validă.

ADVERTISEMENT

Norocoșii care au câștigat cuponul de 100 de lei îl vor primi direct în aplicație. Acesta va fi vizibil în secțiunea ”Cupoane active”. Cuponul de 100 de lei poate fi folosit tot în cadrul benzinăriilor pentru alimentare cu carburant.

”Cupoanele pot fi folosite exclusiv pentru alimentarea cu carburanții de performanță OMV: MaxxMotion 100plus, MaxxMotion Diesel sau MaxxMotion Diesel Arctic, concepuți pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de conducere și a-ți maximiza performanța vehiculului.”, arată comunicatul celor de la OMW Petrom.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA și CHINA!
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA și CHINA!
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus...
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus în top 300 cei mai bogați români
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze