News

Bercea Mondial și fiul lui, prinşi la un an de la condamnarea definitivă la închisoare

07.10.2020 | 18:15
Bercea Mondial si fiul lui prinsi la un an de la condamnarea definitiva la inchisoare
ADVERTISEMENT

Bercea Mondial și fiul lui au fost prinși la un an după ce au primit condamnarea definitivă la închisoare din partea magistraților.

În prezent, interlopul cunoscut drept Bercea Modial, pe numele său real Sandu Anghel, a fost arestat de către fiul lui de către autorități.

ADVERTISEMENT

Pe numele celor doi existau și mandate de executare a pedepselor, fiind vorba despre o condamnare la 13 ani, dar și una de 9 ani.

Bercea Mondial și fiul lui au fost arestați la un an de la condamnarea la închisoare

Bercea Mondial și fiul lui au fost identificați de către oamenii legii din Mehedinți, anunță cei de la știrileprotv. Anunțul oficial a fost făcut în această miercuri, de către autorități, și prin intermediul unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Pe numele celor doi existau de mandate de executare pentru pedepsele primite cu un an în urmă din partea magistraților de la Tribunalul Olt.

“Polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale – Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin, au identificat doi bărbați, de 53, respectiv 32 de ani, din Drăgănești, judetul Olt și din municipiul Drobeta Turnu Severin, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 13 ani, respectiv 9 ani. Cei doi au fost condamnați de Tribunalul Olt, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor”, au transmis cei de la IPJ Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Mai mult, este cunoscut că o asemenea condamnare a venit în cazul lui Sandu Anghel pe data de 21 octombrie 2019, când a primit pedeapsa cu închisoarea de 13 ani şi 272 de zile. Este vorba despre un dosar de tentativă de omor, un act pe care acesta l-ar fi săvârșit în anul 2009 împotriva unui fost viceprimar din municipiul Slatina. Acțiunile contra lui Valeriu Matei i-au adus lui Bercea Mondial o condamnare foarte serioasă.

Din același motiv a fost condamnat și fiul lui Bercea Mondial, pe numele său Laurențiu Anghel. În cazul acestuia, pedeapsa cu închisoarea este de 9 ani de zile.

ADVERTISEMENT
Bercea Mondial și fiul lui, prinşi la un an de la condamnarea definitivă la închisoare
Bercea Mondial și Laurențiu, fiul său, au primit câte o pedeapsă cu închisoarea în urmă cu un an

Decizia prezentată de Tribunalul Olt a fost și cea potrivit căreia ambii condamnați trebuie să îi plătească fostului viceprimar pe care l-au amenințat cu moartea și despăgubiri, acesta fiind o parte vătămată din dosar. Sumele se ridică la câte 40.000 de euro, fiind daunele morale ce trebuiesc achitate. La acestea se adaugă și sumele de 3.000 de lei, și, respectiv, de 4.000 de lei, ce însumează cheltuielile judiciare.

ADVERTISEMENT