Sport

Bergodi a dat cărțile pe față. Totul despre discuțiile cu demiterea de la Rapid!

Cristiano Bergodi a dat cărțile pe față și a vorbit despre situația de la Rapid. Antrenorul a mai vorbit și despre modul în care se comportă patronii din SuperLiga.
13.09.2023 | 18:02
Bergodi a dat cartile pe fata Totul despre discutiile cu demiterea de la Rapid
Cristiano Bergodi a dat cărțile pe față și a vorbit despre situația de la Rapid. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a dat cărțile pe față legat de discuțiile cu demiterea de la Rapid. Antrenorul italian a negat povestea cum că ar fi fost aproape de o despărțire de giuleșteni și a vorbit despre conducerea clubului. Tehnicianul a mai discutat și despre mentalitatea patronilor din SuperLiga.

Cristiano Bergodi: “Mi-ar fi părut foarte rău”

La SUFLET DE RAPIDIST, Cristiano Bergodi a vorbit despre faptul că nu s-a temut de faptul că va fi dat afară. Robert Niță a povestit că după meciul cu Petrolul i s-a părut că antrenorul ar fi fost supărat și se vorbea despre demiterea acestuia. Cu toate acestea, tehnicianul italian a explicat că are încredere în sine și nu simțea că poate pierde poziția de la Rapid.

ADVERTISEMENT

“Eu nu sunt de acord cu tine. Poate se vedea ceva, pentru că eu sunt destul de transparent și se văd sentimentele mele sau ceea ce trăiesc. Însă, eu în interior sunt puternic. Sunt liniștit și pentru că am încredere în munca mea. Mi-ar fi părut foarte rău dacă s-ar fi schimbat antrenorul după meciul cu Petrolul, pentru că eu sunt sigur pot să fac treabă.

Și vedeți cum este fotbalul. Acum unul este un fenomen, apoi un fraier. După faci ceva bine și te laudă, ia uite cum a resuscitat și ce bine a ales primul 11 și tot așa. Este frumos fotbalul și pentru asta, pentru că toată lumea vorbește despre el.”, a declarat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Bergodi a dat cărțile pe față: “Ei au încredere în mine”

Legat de subiectul cum că ar fi avut o discuție finală cu cei din conducerea clubului, antrenorul susține că lucrurile au stat diferit. Bergodi a dat cărțile pe față și a explicat că nu s-a pus niciodată problema ca acesta să fie demis de la Rapid. Tehnicianul italian a povestit despre întâlnirea cu Dan Șucu și a mai vorbit despre mentalitatea patronilor din România.

“Într-adevăr atunci era un moment dificil și credeam că se poate strica și această relație din punct de vedere sportiv. Asta pentru că eu cu domnul Șucu, cu Daniel și cu Victor Angelescu sunt în relații foarte bune. Am și făcut acea masă cu ei. Este incredibil cum și despre acel moment s-a vorbit. A făcut cineva o poză și vorbeau dacă eu sunt zâmbitor sau trist. Nu aveam ce să fac în situația aceea. M-am întâlnit atunci cu domnul Șucu, apoi au venit și ceilalți doi.

ADVERTISEMENT

M-a întrebat dacă am nevoie de ceva, pentru că așa fac și eu cu jucătorii, e normal. Adică eu merg la fotbaliștii și vorbesc cu ei, le dau încredere, fac puțin pe psihologul cu ei, îi întreb ce au nevoie. Trebuie să mișc puțin situația, pentru binele echipei, pentru toată lumea.

Iar eu mă simt susținut și simt că domnul Șucu și ceilalți conducători au încredere în mine, cu siguranță. Este un lucru foarte important pentru un antrenor. În România sunt conducători care nu știu cum să lucreze cu un antrenor.

ADVERTISEMENT

Ies să dea declarații prin presă și spun că dacă antrenorul x nu face 4 puncte, îl dă afară, Este normal ca după, acel antrenor să nu se simtă foarte bine și să fie demoralizat. Este o presiune în plus pentru el, dar și pentru jucători.”, a mai spus antrenorul italian, la SUFLET DE RAPIDIST.

Bergodi, despre discuțiile cu demiterea de la Rapid

ADVERTISEMENT