Fotbal intern

Bergodi pregătește un nou debut la U Craiova! Doi titulari, incerți pentru meciul cu Hermannstadt. Exclusiv

27.10.2020 | 13:15
Bergodi pregateste un nou debut la U Craiova Doi titulari incerti pentru meciul cu Hermannstadt Exclusiv
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, are mari probleme de lot pentru meciul cu FC Hermannstadt, iar FANATIK a aflat că pregătește un nou debut.

În continuare, italianul nu îi va avea la dispoziție pe accidentatul Marius Constantin și pe Ștefan Vlădoiu, George Cîmpanu și Vladimir Screciu, care nu au revenit la antrenamente după ce au fost depistați cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Oltenii au pierdut primele puncte în actuala ediție în runda precedentă, când au fost învinși surprinzător în Bănie de Academica Clinceni.

Ce debut mai pregătește Cristiano Bergodi la U Craiova

Condiționat de numeroasele absențe din lot, Cristiano Bergodi va fi nevoie să schimbe din nou echipa de start, iar FANATIK a aflat ce debut pregătește italianul pentru întâlnirea U Craiova – FC Hermanstadt, din etapa a noua.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată, tehnicianul oltenilor îl va folosi pe fundașul Paul Papp, adus în această vară după ce și-a încheiat contractul cu Sivasspor din Turcia. Jucătorul în vârstă de 30 de ani va evolua ca apărărtor dreapta, dar nu va începe ca titular.

Din informațiile FANATIK, în echipa de start pe postul de fundaș dreapta va fi folosit tânărul Ionuț Mitran, dar Cristiano Bergodi pregătește înlocuirea sa în primele minute de joc cu mult mai experiementatul Paul Papp.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Papp în tricoul Universității Craiova este posibilă și pentru că Bogdan Vătăjelu are în continuare probleme medicale și este incert pentru întâlnirea cu FC Hermannstadt, la fel ca și atacantul Andrei Ivan. De altfel, cei doi nu se antrenează cu echipa și sunt șanse destul de mici să fie recuperați până la ora jocului.

Un alt jucător adus de Universitatea Craiova în acest sezon, Reagy Ofosu, va fi în premieră titular la partida de la Sibiu. În primul ”11” ar putea să-și facă loc încă o achiziție recentă a oltenilor, este vorba de mijlocașul Mihai Căpățînă. El ar urma să-l înlocuiască în centrul liniei mediene pe Ovidiu Bic, care a dezamăgit la meciul cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, din informațiile FANATIK, echipa de start a Universității Craiova la meciul din deplasare cu FC Hermanstadt va fi următoarea: Pigliacelli – Mitran (înlocuit rapid cu Papp), Bălașa, Acka, Bancu – Cicâldău, Căpățînă, Nistor – Baiaram, Mamut, Ofosu.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – U Craiova: 15,00 este cota pentru “total goluri: 7+”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT