Sport

Bernd Storck l-a băgat în gardă pe Gică Hagi: „Sepsi este mult mai puternică”. Ce absențe are Farul

Gică Hagi a prefațat duelul Sepsi - Farul din SuperLiga. Managerul tehnic al campioanei l-a lăudat pe antrenorul Bernd Storck.
17.02.2024 | 18:10
Bernd Storck la bagat in garda pe Gica Hagi Sepsi este mult mai puternica Ce absente are Farul
Gică Hagi a vorbit despre meciul complicat al Farului cu Sepsi la Sf. Gheorghe. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi se pregătește pentru duelul extrem de important al Farului în lupta pentru calificarea în play-off. Campioana en-titre a României o înfruntă pe Sepsi la Sf. Gheorghe luni, 19 februarie, de la ora 17:30, în etapa a 26-a din SuperLiga.

Gică Hagi, înainte de Sepsi – Farul: „Un adversar greu”

Farul a dezamăgit în etapa precedentă. Campioana României a pierdut pe teren propriu cu ultima clasată Dinamo, scor 0-2. „Marinarii” au ratat ocazia de a-și consolida poziția pe unul dintre locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

În runda cu numărul 26 din SuperLiga, Farul va avea parte de un duel extrem de complicat cu Sepsi. Echipa antrenată de Bernd Storck luptă, de asemenea, pentru calificarea în play-off. Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa covăsnenilor.

„Mai sunt cinci meciuri importante până la finele sezonului regular, e nevoie de rezultate și puncte pentru îndeplinirea obiectivului. Sepsi este un adversar greu, cu care am avut mereu mereu meciuri dificile, atât acasă, cât și în deplasare.

ADVERTISEMENT

„Bernd Storck a adus ceva pentru că s-au văzut rezultatele”

Sperăm să venim de acolo cu un rezultat foarte bun. Încercăm să facem un meci mare, foarte bun, exact și inteligent. Sepsi stă foarte bine ofensiv, dar e și o echipă agresivă defensiv. Încercăm să găsim cea mai bună tactică pentru a obține un rezultat pozitiv.

Eșecul a trecut. Ne-a trecut, ne doare. Se poate întâmpla, dar ne gândim la meciul care e în față. Disciplinați, stau bine în teren, disponibili la efort, știu fotbal. Cu siguranță va fi un meci greu.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere a adus ceva pentru că imediat au înregistrat rezultate bune și echipa a arătat mult mai puternică. Ultimele meciuri au pierdut, dar vom vedea. Suntem 2 echipe cărora le place fotbalul. Sperăm să iasă un meci bun”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Farul, absențe importante pentru duelul cu Sepsi

Farul are nu mai puțin de 4 absenți pentru duelul cu Sepsi. Tudor Băluță, Narek Grigoyan, Nicolas Popescu și Luca Andronache nu vor fi pe foaia de joc pentru confruntarea de la Sf. Gheorghe. Portarul Alexandru Buzbuchi susține că echipa a trecut peste înfrângerea cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Va fi o partidă dificilă, contra unui adversar care joacă un fotbal bun. Sepsi este o formație agresivă. Am avut mereu meciuri strânse cu ei. Sper să reușim să câștigăm însă cele trei puncte.

Cred că am reușit să trecem peste eșecul cu Dinamo, sper că a fost un accident și că am învățat din această înfrângere. Trebuie să avem încredere mare și să ne revanșăm în această etapă”, a spus Alexandru Buzbuchi.

Mihai Popescu anunță schimbări la Farul: „E o deplasare lungă”

„Întâlnim o contracandidată la play-off. E un meci greu, după o deplasare lungă. Dar, o dată ce vrem să fim în play-off, va trebui să facem un meci bun și să câștigăm. Față de meciul trecut, cu Dinamo, va trebui să schimbăm tot, am făcut un meci slab.

Eu zic că ne-a trezit la realitate această partidă. Sperăm să fim noi, să ne impunem și să punem în practică ce facem la antrenamente”, au fost cuvintele fundașului central de la Farul, Mihai Popescu.

ADVERTISEMENT