Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Copilul care plângea în hohote la Farul – Dinamo, întâlnire emoţionantă cu Hagi. Ce cadou a primit. Update

Un tânăr suporter al Farului a plâns în hohote la meciul cu Dinamo, când favoriţii săi erau conduşi. Dumi, în vârstă de 6 ani, a avut o întâlnire emoţionantă cu Gică Hagi.
14.02.2024 | 16:49
Copilul care plangea in hohote la Farul  Dinamo intalnire emotionanta cu Hagi Ce cadou a primit Update
Copilul care plângea în hohote la Farul - Dinamo, întâlnire emoţionantă cu Hagi. Ce cadou a primit. Sursa: Facebook Farul Constanţa
ADVERTISEMENT
14-02-2024
14:54

Copilul care a plâns la înfrângerea cu Dinamo, întâlnire emoţionantă cu Hagi!

Suporterul în vârstă de 6 ani care plângea în tribune la Farul – Dinamo 0-2 şi-a transformat lacrimile de tristeţe în lacrimi de bucurie în momentul în care s-a întâlnit cu Gică Hagi:

“Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul. Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru”, se arată în comunicatul constănţenilor.

13-02-2024
12:16

Farul l-a găsit pe copilul care a plâns la înfrângerea cu Dinamo

Copilul care a fost surprins de camerele TV plângând în hohote la Farul Constanța – Dinamo, scor 0-2, a fost găsit de oficialii „marinarilor”. Aceștia îi pregătesc o surpriză micuțului suporter al trupei lui Gică Hagi.

„A fost găsit puștiul, am primit o informare din partea Farului. L-au găsit pe copil, de abia așteptăm să îi facă o surpriză și să vedem ce se întâmplă. Mă bucur mult pentru copil, sunt convins că va fi o mare surpriză pregătită de jucători și de însuși Gică Hagi”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Farul îl caută pe puștiul care a izbucnit în lacrimi după ce echipa lui Gică Hagi a fost învinsă, acasă, de Dinamo, scor 2-0. FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pune umărul la acest demers.

Farul îl caută pe copilul care plângea în hohote pe stadion la eșecul cu Dinamo. „Haideți să-l găsim!”

Dinamo a produs șocul etapei a 25-a din SuperLiga. „Lanterna roșie” a clasamentului a învins campioana Farul grație golurilor marcate de Velkovski (29) și Politic (48). Eșecul, care a păstrat-o pe Farul doar pe locul 5, cu 37 de puncte, cu doar trei mai multe decât Sepsi (locul 7) și U Cluj (locul 8), i-a frânt inima unui tânăr „marinar”.

ADVERTISEMENT

În minutul 53, când tabela arăta deja 2-0 pentru Dinamo, camerele TV au surprins un puști, fan al Farului, plângând în hohote. Echipa lui Hagi îl caută pe micul suporter și a făcut următorul anunț:

„Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat!

ADVERTISEMENT

Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!”, a scris Farul, pe contul oficial de Facebook.

„Suflet mic, dar atât de mare de suporter adevărat”

„Hai să vedem o poză emoționantă. Vrem să îi ajutăm pe cei de la Farul. O poză superbă de aseară. Luați burtierele, băieți. Farul a postat pe contul oficial o poză și îi invităm pe toți cei care știu cine e acest copil să scrie pe pagina mea de Facebook, Horia Ivanovici, să-i punem în contact cu cei de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Iată un copil, aseară, la Farul Constanța – Dinamo, minutul 53, foarte inspirat regizorul care a surprins această imagine. Să îl căutăm și pe regizor să îi dăm un whiskey sau un spriț că a fost inspirat.

Foarte frumos gestul, îmi plac gesturile astea de empatie. E un club acolo, dacă îl ai pe Gică Hagi acolo, pe Gică Popescu, pe Ciprian Marica, oameni care înțeleg. Deci, vă invităm, dacă aveți informații despre acest copil, care suferă efectiv pentru că echipa lui Favorită e condusă, scrieți și pe pagina mea de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Scrieți acolo cine este acest puști și noi vom da informațiile mai departe către cei de la Farul. Chiar ar fi frumos să aflăm cine e acest copil. O poză emoționantă. Iată-l cum plânge și chiar merită.

Să îl primească băieții, să se întâlnească cu Hagi. Suflet mic, dar atât de mare de suporter adevărat. Chiar mi-ar face plăcere să îi ajutăm pe cei de la Farul și să aflăm cine e copilul și ei mai departe să îi facă această surpriză de neuitat”, a fost mesajul transmis de directorul FANATIK Horia Ivanovici.

Farul IL CAUTA pe copilul care PLANGEA dupa 0-2 cu Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: