Sport

Bernd Storck și-a lăudat jucătorii după Sepsi-CFR Cluj 1-1: “Trebuie să luptăm pentru cupele europene”

Antrenorul celor de la Sepsi, Bernd Storck, s-a arătat mulțumit de jucătorii săi și își dorește ca la finalul campionatului să ajungă în cupele europene.
30.03.2024 | 00:04
Bernd Storck sia laudat jucatorii dupa SepsiCFR Cluj 11 Trebuie sa luptam pentru cupele europene
Echipa antrenată de Bernd Storck a reușit să o încurce pe CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce a pierdut la limită cu FCSB, echipa antrenată de Bernd Storck a terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a doua a play-off-ului. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză a meciului.

Bernd Storck și-a lăudat elevii

Scorul a fost deschis de Marius Ștefănescu în minutul 9, fotbalist dorit de Rapid și de FCSB. Scorul final a fost stabilit încă din minutul 21, când Matija Boben a înscris în urma unui corner. În faza premergătoare, s-a observat o poziție de ofsaid, lucru confirmat chiar și de Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul german al covăsnenilor, Bernd Storck, a declarat că echipa sa și-a dorit victoria și a jucat pentru toate cele trei puncte. Antrenorul s-a declarat mulțumit de jucătorii săi și așteaptă ca echipa să strângă cât mai multe puncte în următoarele opt etape.

“Am vrut să câștigăm. Echipa mea a dat totul, am avut mulți jucători ofensivi pe teren. Sunt mândru de băieții mei. Avem încă opt meciuri în față, nu e nimic pierdut pentru îndeplinirea obiectivului.

ADVERTISEMENT

Echipa mea a încercat totul, am jucat bine în fața unui adversar puternic. Suntem fericiți să fim aici, dar trebuie să luptăm pentru cupele europene, chiar dacă, momentan, suntem departe. Trebuie să ne bucurăm de fiecare meci! Lucrurile mici fac diferența”, a punctat tehnicianul, conform Prima Sport.

Sepsi a ratat victoria

Neamțul de pe banca celor de la Sepsi s-a arătat ușor dezamăgit că echipa sa a ratat șansa de a câștiga partida pe final, când gazdele au avut o ocazie mare. Însă, Bernd Storck a recunoscut că la fel de bine echipa sa putea pierde jocul.

ADVERTISEMENT

“Am avut șansele noastre, au avut și o ocazie pe final. Uneori se întâmpla asta pentru noi, alteori pentru adversari. S-ar fi putut întâmpla orice, eu sunt fericit”, a declarat tehnicianul la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Sepsi a ajuns la 23 de puncte și se află în continuare pe ultimul loc al play-off-ul SuperLigii din România. CFR Cluj a adunat un singur punct în primele două runde și va pierde locul trei, după jocul Rapidului de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Partida a fost extrem de tensionată și Cristi Balaj a avut la finalul meciului o intervenție fulminantă. Oficialul CFR-ului a lansat un atac fără precedent la adresa șefului arbitrajului românesc, Kyros Vassaras și a arbitrului aprtidei, George Găman.

 

ADVERTISEMENT