Sport

CFR Cluj a egalat-o pe Sepsi dintr-un corner precedat de un ofsaid nesancționat! Faza clară pe care brigada de arbitri n-a văzut-o!

CFR Cluj a marcat golul egalizator în minutul 21 al partidei cu Sepsi după ce Ștefănescu reușise să deschidă scorul. Reluările arată că jocul trebuia oprit pentru ofsaid.
29.03.2024 | 21:46
CFR Cluj a egalato pe Sepsi dintrun corner precedat de un ofsaid nesanctionat Faza clara pe care brigada de arbitri na vazuto
Daniel Bîrligea, surprins într-o poziție suspectă de ofsaid înainte de golul CFR-ului cu Sepsi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Sepsi și CFR Cluj au fost protagonistele unei prime reprize extrem de dinamice la Sf. Gheorghe. Echipa lui Adrian Mutu a egalat în minutul 21, după ce Marius Ștefănescu a deschis scorul cu o execuție în plasa laterală. Imaginile arată un ofsaid înainte de cornerul care a adus golul pentru CFR Cluj.

CFR Cluj a egalat-o pe Sepsi dintr-un corner unde trebuia să se dea ofsaid! Faza clară pe care brigada de arbitri n-a văzut-o!

Boben Matija a înscris excelent în minutul 21 cu o lovitură de cap din pasa venită de la Ciprian Deac dintr-o lovitură de colț. Faza controversată care indică faptul că golul CFR-ului nu ar fi trebuit să aibă loc s-a petrecut înainte de corner.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac l-a lansat pe Daniel Bîrligea. În cele din urmă, defensiva lui Sepsi a respins mingea în cornerul care a dus la faza golului. Totuși, imaginile au arătat că Daniel Bîrligea s-a aflat într-o poziție evidentă de ofsaid în momentul pasei de la Ciprian Deac.

Conform regulamentului, VAR-ul nu avea voie să intervină pentru că nu este fază clară de gol, însă asistentul Ciprian Danșa ar fi trebuit să intervină și să semnalizeze poziția neregulamentară în care s-a aflat Daniel Bîrligea. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT
Daniel Bîrligea a fost surprins într-o poziție de ofsaid înainte de cornerul care a dus la golul CFR-ului în prima repriză cu Sepsi. Foto: captură Digi Sport.
Daniel Bîrligea a fost surprins într-o poziție de ofsaid înainte de cornerul care a dus la golul CFR-ului în prima repriză cu Sepsi. Foto: captură Digi Sport.

„Veteranul” Tachtsidis l-a certat pe Răzvan Sava la o fază fixă a lui Sepsi

Jucătorii celor de la CFR Cluj au fost extrem de tensionați pe parcursul primei reprize a duelului cu Sepsi. Grecul Panagiotis Tachtsidis a răbufnit în minutul 32, la o lovitură liberă a covăsnenilor.

Kevin Varga a centrat periculos în fața porții. Panagiotis Tachtsidis a protejat mingea pentru ca Răzvan Sava să culeagă mingea. Totuși, cei doi jucători ai CFR-ului nu s-au înțeles, iar fundașul Denis Ciobotariu a fost aproape să profite.

ADVERTISEMENT

Fundașul lui Sepsi nu a reușit să reia mingea în plasă din fața porții, iar echipa lui Bernd Storck a trecut pe lângă gol. Boben, de la CFR Cluj, a devenit după golul în poarta lui Sepsi al 17-lea marcator al echipei lui Neluțu Varga în actuala stagiune.

Cine sunt arbitrii meciului Sepsi – CFR Cluj

George Găman este arbitrul de centru la meciul Sepsi – CFR Cluj. „Centralul” este ajutat de la linii de către asistenții Ferencz Tunyogi și Ciprian Danșa, în timp ce în camera VAR au fost delegați Claudiu Marcu și Andrei Constantinescu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 3 al meciului cu Sepsi. Daniel Bîrligea a fost lansat de Ciprian Deac, iar atacantul a căzut în careu după un presupus contact cu Ronald Niczuly. Faza a fost analizată în camera VAR, însă jocul a fost lăsat să continue.

ADVERTISEMENT
Tags: