Life

Bianca Comănici a câștigat procesul împotriva lui Nelson Mondialu`! Suma fabuloasă primită ca daune morale

Bianca Comănici, vedeta Puterea Dragostei, a reușit, după ani buni de judecată, să câștige procesul deschis împotriva lui Nelson Mondialu` și a obținut daune morale fabuloase.
03.11.2022 | 14:11
Bianca Comanici a castigat procesul impotriva lui Nelson Mondialu Suma fabuloasa primita ca daune morale
Bianca Comănici a câștigat procesul împotriva lui Nelson Mondialu`/ Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Comănci, vedeta show-ului Puterea Dragostei și prezentatoarea unei emisiuni online difuzate de canalul Wownews, a câștigat, într-un final, procesul împotriva lui Nelson Mondialu`, tatăl fostului ei iubit din emisiune, Livian.

Bianca Comănici a câștigat procesul împotriva lui Nelson Mondialu`

Pe când era concurentă la Puterea Dragostei, Bianca Comănici se iubea cu Livian. Tatăl acestuia, celebrul personaj al Clujului, Nelson Mondialu`, nu o prea avea la suflet însă și, la un moment dat, a ținut să o și umilească public în momentul în care, în spațiul public, au început să circule imagini deocheate cu ea.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Livian și Bianca și-a dat însă obștescul sfârșit, iar cei doi nu pot spune că au rămas chiar prieteni. De altfel, vedeta de la Puterea Dragostei l-a dat și pe fostul ei iubit în judecată, nu doar pe cel care ar fi trebuit să îi fie socru.

Deschis acum doi ani, procesul împotriva celor doi – Nelson Mondialu` și Livian – era pierdut de Bianca Comănici în prima instanță, ba chiar bruneta era obligată să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 4.800 de lei.

ADVERTISEMENT

Doar că, încăpățânată, Bianca a făcut recurs, iar astăzi, magistrații au decis în favoarea ei, obligândul pe Nelson Mondialu` să plătească daune morale consistente.

Câți bani a câștigat Bianca Comănici drept daune morale

Astăzi, pe 3 noiembrie 2022, magistrații Tribunalului Cluj au pronunțat sentința în procesul pe care Bianca Comănici l-a deschis lui Nelson Mondialu` și lui Livian Pop.

ADVERTISEMENT

”Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca-Maria în contradictoriu cu pârâtul Pop Nelson Simone şi în consecinţă: Obligă pârâtul Pop Nelson Simone să achite reclamantei suma de 30.000 lei, despăgubiri pentru prejudiciul nepatrimonial.

Obligă pârâtul Pop Nelson Simone la încetarea încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei şi interzice pentru viitor săvârşirea unor fapte care să aducă atingere drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei. Obligă pârâtul Pop Nelson Simone să îşi ceară public scuze reclamantei. Compensează cheltuielile de judecată făcute de reclamantă şi de pârâtul Pop Nelson Simone”, se arată în minuta instanței.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici îl chemase în judecată și pe Livian Pop, fostul ei iubit și fiul lui Nelson Mondialu`, dar magistrații au decis că bărbatul cu care a avut o relație fosta vedetă de la Puterea Dragostei nu i-ar fi greșit cu nimic.

”Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Comanici Bianca-Maria în contradictoriu cu pârâtul Pop Nelson Livian. Obligă reclamanta să achite pârâtului Pop Nelson Livian suma de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au decis magistrații.

Trebuie precizat că sentința data de magistrați la al 15 termen al procesului nu este una definitivă și că poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

Nelson Mondialu`, dezlănțuit împotriva Biancăi, după sentință

FANATIK a încercat să o contacteze pe Bianca Comănici, dar, în ciuda mesajelor și apelurilor repetate, vedeta Kanal D nu a răspuns la telefon pentru a comenta pe tema procesului câștigat.

Pe de altă parte, Nelson Mondialu` nu a fost la fel de discret, ci, de-a dreptul revoltat de decizia magistraților, s-a dezlănțuit împotriva fostei iubite a fiului său. ”Eu am fost infractor, acum îs gentleman. Eu mă p*ș. Eu stau în camere de 5.000 de euro pe seară, sunt la Dubai! Mănânc caviar, stridii, stau pe vapoare.

Mie îmi e rușine că am ajuns cu o asemenea fată (folosește un termen mult mai dur, dar, din rațiuni de eleganță, FANATIK a decis să nu folosească apelativul, n. red.) în emisiune. Voi nu vedeți în ce stare avansează populația? E ruptă populația de realitate. Adevărul circulă singur pe stradă. Prostituția circulă în grup. Eu sunt adevărul! Nu vreau să zic ce îi dau eu de 30.000 de lei.

Eu nu am fost audiat niciodată în instanță. Individa asta apare filme pentru adulți… Nu știu pe ce bază s-au dat sentințele astea. Eu o să fac recurs. Nu am avut cum să îi denigrez numele, toți au jignit-o în emisiune. Totul a fost pe baza acelor filmulețe”, ne-a spus, în exclusivitate, Nelson Mondialu`.

Bianca Comănici, umilită de Nelson Mondialu`

Bianca Comănici și Nelson Mondialu` au avut, de-a lungul timpului, o relație cât se poate de dificilă. Dacă, la începuturile relației vedetei Kanal D cu Livian, fiul celebrului personaj clujean, Nelson Mondialu` părea să accepte ce se întâmplă între ei, lucrurile s-au schimbat radical după ce Bianca a apărut într-o serie de filmări în care era surprinsă în ipostaze intime.

Ca să o umilească, Nelson Mondialu` a arătat, în timp ce se afla într-o piață din Cluj, imaginile cu cea care trebuia să îi devină noră celor din preajmă, iar declarațiile făcute, de-a lungul timpului, pe diverse vloguri au fost de natură să o jignească cumplit pe Bianca.

ADVERTISEMENT