Life

Bianca Comănici și-a luat casă în rate: „A costat în jur de 110.000 euro”. Cum arată locuința vedetei

Bianca Comănici se mută în casă nouă de sărbători, propria ei casă! Vedeta a prezentat primele imagini cu locuința luată în rate.
12.11.2022 | 18:15
Bianca Comanici sia luat casa in rate A costat in jur de 110000 euro Cum arata locuinta vedetei
Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a reușit să își îndeplinească un mare vis! Vedeta se așază la casa ei, una cumpărată în rate, prin programul „Prima casă”.

Bianca Comănici și-a luat casă: „A costat în jur de 110.000 de euro”

Bruneta e puțin spus bucuroasă de noua ei achiziție, una care a costat peste 100.000 de euro. Locuința a intrat în reparații, căci a luat-o complet nemobilată, însă vedeta Kanal D își pune deja mintea la contribuție și o va decora după bunul ei plac.

ADVERTISEMENT

Bianca are de finisat încăperile căminului ei și plănuiește ca în viitor să organizeze cumva și mansarda, pe care ar putea s-o transforme într-o cameră de relaxare, dressing sau, cine știe, poate chiar atelier de creație.

„Casa este luată în rate, prin programul Prima Casă. Am avut această posibilitate. Casa a costat în jur de 110.000 de euro, dar fiind nemobilată, plus curtea, care e cât de cât făcută, prispa, scările…

ADVERTISEMENT

Casa are bucătărie separată, living, două dormitoare și două băi. Una dintre băi este matrimonială. Partea interesantă la această casă este că sus este o mansardă. Poți să faci acolo dressing, baie sau dormitor. Pe viitor, plănuiesc să fac și acolo ceva. În ianuarie, sper să termin acolo”, a dezvăluit Bianca în cel mai nou vlog postat pe YouTube.

Bruneta a câștigat procesul cu Nelson Mondialu

Bianca a mai bifat un succes important de curând, iar de data asta vorbim despre un câștig în instanță. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a câștigat procesul intentat împotriva lui Nelson Mondialu, pe care l-a acuzat că a denigrat-o în spațiul public, acesta arătându-le oamenilor filmulețele cu ea de pe vremea când făcea videochat.

ADVERTISEMENT

Judecătorii i-au dat dreptate vedetei, iar Nelson e nevoit să își cearcă scuze în public pentru jignirile pe care i le-a adus fostei sale ”nurori”.

Acesta nu are de gând să accepte hotărârea instanței și a anunțat, de curând, în exclusivitate pentru FANATIK, că vrea să facă recurs, decizia nefiind una definitivă.

ADVERTISEMENT