Life

Bianca Comănici, surprinsă alături de Andrei Dascălu de la Survivor România. Cum au fost filmați cei doi

Bianca Comănici a fost surprinsă în compania lui Andrei Dascălu de la Survivor România. Iată cum au fost filmați cei doi.
25.09.2021 | 15:49
Bianca Comanici surprinsa alaturi de Andrei Dascalu de la Survivor Romania Cum au fost filmati cei doi
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a fost surprinsă în compania lui Andrei Dascălu de la Survivor România. Un videoclip cu cei doi circulă pe rețelele de socializare. Nu este prima dată când apar împreună însă, de data aceasta, se pare că au vrut să fie discreți.

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei a fost întrebată dacă între ea și finalistul reality show-ului de la Kanal D există o legătură amoroasă. Bruneta nu a confirmat acest lucru, dar nici nu a negat.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, surprinsă alături de Andrei Dascălu de la Survivor România. Cum au fost filmați cei doi

Bianca Comănici a fost surprinsă în compania lui Andrei Dascălu de la Survivor România. Aceasta nu este prima dată când cei doi apar împreună, doar că acum nu au fost ei cei care au postat în mediul online că s-au întâlnit.

Un videoclip circulă pe rețelele sociale, dându-le fanilor de înțeles că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a confirmat că între ea și jucătorul de box s-ar fi înfiripat ceva. Totodată, bruneta nici nu a negat presupusa legătură amoroasă cu Andrei Dascălu.

Filmarea cu pricina a fost postată de pagina de Instagram @viperele_vesele și a avut loc vineri, 24 septembrie, în cadrul unui eveniment din Sibiu. Este vorba despre „Ziua micilor războinici”, eveniment ținut în Piața Habermann.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă Bianca Comănici și finalistul de la Survivor România au plănuit să meargă împreună la eveniment sau a fost vorba de o întâlnire întâmplătoare. Cei doi tineri nu au anunțat această întâlnire nici pe paginile lor de pe rețelele sociale.

Ce a declarat Bianca Comănici despre Andrei Dascălu

În urmă cu aproape două luni, Bianca Comănici și Andrei Dascălu au ieșit în oraș. Aceștia s-au fotografiat și au postat imaginea pe rețelele de socializare, lucru care le-a dat de gândit internauților.

ADVERTISEMENT

Finalistul tocmai încheiase relația cu Roxana Ghiță, fosta lui coechipieră de la Survivor România. Bianca Comănici a vorbit despre legătura ei cu fostul concurent de la Survivor România.

„Pe scurt, noi am ieșit la un suc, dar nu am ieșit doar noi doi, ci și împreună cu fratele meu și cu o persoană cu care colaborăm.

(…) Ne înțelegem bine, comunicăm bine, iar faptul că eu l-am simțit pe el că are un suflet bun și că nu ar răni niciodată un om, pe mine chestia asta m-a apropiat de el, iar în relația cu Roxana, eu i-am spus de la început că e bine să faci ce simți. I-am zis că o să se convingă de lucruri.

Așa cum am spus, e un om foarte bun, îmi e foarte drag. Chiar dacă are 23 de ani, nu e copil. Oamenii nu au apucat să îl cunoască, dar eu l-am cunoscut mai bine. E un copil maturizat puțin forțat în urma împrejurărilor.

Eu am o părere foarte bună despre el. Nu pot să neg că nu… Eu am spus că e genul meu de bărbat ca aspect fizic, dar nu tre atrage un om doar după aspectul fizic.

Nu trăiesc clipa, dar cu el am hotărât să ne cunoaștem mai bine, el îmi povestește despre viața lui, eu îi povestesc despre viața mea. Cam asta e legătura dintre noi doi. Nu se știe, nu pot să zic nici nu niciodată”, spunea Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT