Life

Bianca de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele după despărțirea de Livian. Ce a pățit fosta concurentă. E trist

31.08.2020 | 07:56
Bianca de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele dupa despartirea de Livian Ce a patit fosta concurenta E trist
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici și Livian au format unul dintre cele mai solide cupluri din casa „Puterea Dragostei”, însă după terminarea filmărilor au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Frumoasa brunetă a vorbit deschis despre separare, mărturisind că îi este foarte greu.

Câștigătoarea sezonului doi al show-ului matrimonial trece prin clipe grele și spune că simte singurătatea în special noaptea. Totodată, Bianca Comănici le-a povestit fanilor din mediul online are un sentiment ciudat acum când știe că Livian nu va mai veni la ea, despărțirea fiind definitivă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa concurentă de la Kanal D spune că trebuie să se obișnuiască cu gândul că e posibil să nu-și găsească sufletul pereche. Fosta iubită a lui Livian are mare nevoie de ceva care să o scoată din starea în care se află în prezent.

Bianca Comănici, clipe cumplite după separarea de Livian de la Puterea Dragostei

„Nu foarte mult, pentru că întotdeauna am fost o persoană singură, întotdeauna mi-a plăcut să stau singură. Momentan e dureroasă, fiindcă aveam așteptarea aia că o să ne mutăm împreună și mă gândeam că mai aștept câteva zile și o să vină.

ADVERTISEMENT

Adică, nu simțeam singurătatea așa cum o simt acum, când știu că nu o să vină nimeni și trebuie să mă obișnuiesc cu gândul ăla că e posibil să nu-mi mai găsesc pe nimeni sau trebuie să găsesc ceva să mă scoată din starea asta.

Noaptea e cel mai greu pentru că sunt singură…”, a mărturisit Bianca Comănici în ultimul său vlog de pe canalul de Youtube, după ce a fost întrebată de un fan cât de mult o afectează singurătatea, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, fosta concurentă din casa Puterea Dragostei a mărturisit că și-ar dori să rămână prietenă cu fostul iubit. Totodată, a povestit că îi va fi mereu aproape dacă acesta îi va cere ajutorul, sentimentul fiind reciproc și din partea fiului lui Nelson Mondialu.

Sincer, mi-aș dori să rămânem prieteni, pentru că noi am trecut prin foarte multe lucruri grele și mi-a fost aproape în momentele alea, deci clar putem să fim prieteni. Eu i-am spus, dacă are nevoie de mine, oricând poate să mă contacteze.

ADVERTISEMENT

El la fel mi-a spus, oricând ai nevoie de ceva, te pot ajuta. Nu o să fim prieteni la cataramă niciodată, însă am spus, dacă are nevoie de ajutor, o să îl ajut”, a completat bruneta.

ADVERTISEMENT