Life

Bianca Drăgușanu a recunoscut totul despre silueta de vis: ”Sunt dependentă de operațiile estetice”

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față despre felul în care arată. Ce spune frumoasa blondină despre intervențiile suferite.
19.04.2023 | 00:20
Bianca Dragusanu a recunoscut totul despre silueta de vis Sunt dependenta de operatiile estetice
Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față despre felul în care arată. Ce spune blondina despre intervențiile suferite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Alex Bodi a recunoscut totul despre silueta de vis. Prezentatarea de la Kanal 2 susține că este dependentă de operațiile estetice pe care a început să le facă după ce a apărut în emisiunea Din Dragostea.

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față despre felul în care arată. Ce spune blondina despre intervențiile suferite

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față despre felul în care arată. Blondina a spus adevărul despre intervențiile suferite de-a lungul timpului, fiind una dintre persoanele publice autohtone atente la imaginea sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta este dependentă de operațiile estetice, având foarte multe în momentul de față. Fosta asistentă TV susține că nu se îngrașă pentru că este o persoană hiperactivă, care merge la sala de sport destul de des.

„Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox. 

ADVERTISEMENT

E ceva superficial sau acid hialuronic, care la fel. Vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată.

După asta o să mă injectez cât vreau eu. Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate.

ADVERTISEMENT

Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru ciao.ro. Blondina are și alte obsesii costisitoare.

Bianca Drăgușanu, pasionată de pantofi

Bianca Drăgușanu a mai adăugat pentru aceeași sursă că este pasionată și de pantofi. Fosta asistentă TV are sute de astfel de încălțări și spune că în fiecare săptămână își cumpără câte o pereche. Acesta este unicul ei „viciu”.

ADVERTISEMENT

Blondina nu se uită la bani când vine vorba de încălțăminte, precizând că poartă 41,5 la picior. Din păcate, vedeta cumpără foarte multe astfel de produse și uneori îi pare rău, mai ales dacă sunt de calitate proastă.

„Îmi cumpăr măsura 41 la pantofi, dacă intri pe Farfetch, 39 costă 500 euro, 41 costă 1.500 euro”, a mai spus Bianca Drăgușanu care este foarte fericită, liniștită cu viața personală și spune că nu-i lipsește nimic.

ADVERTISEMENT