Life

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o nouă schimbare de look. Cum arată acum diva

02.02.2021 | 19:18
Bianca Dragusanu a trecut printro noua schimbare de look Cum arata acum diva
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu adoră transformările și apelează tot mai des la ele, motiv pentru care și-a făcut o nouă schimbare de look. Fosta prezentatoare de la Kanal D este foarte atentă la imaginea ei și trece adesea pe la salonul de înfrumusețare. 

De data aceasta, blondina nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și a ales ceva mai simplu, dar destul de diferit de cum ne-a obișnuit până acum.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a avut un început de an ca în basme, după ce s-a înâlnit cu Gabi Bădălău în Dubai. Fostul Claudiei Pătrășcanu a dus-o în Maldive timp de o săptămână, unde a răsfățat-o cu cele mai scumpe restaurante și cadouri.

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o nouă schimbare de look

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este adepta schimbărilor de look, așa că noua ei transformare nu este tocmai de neașteptat. Blondina a ales o nouă coafură și a renunțat la părul lung, punându-și o perucă până la umeri.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut parte numai de bucurii în ultima lună și se pare că vrea să sărbătorească acest nou început cu o schimbare radicală a aspectului fizic, începând cu părul.

Iubita lui Gabi Bădălău a optat pentru o tunsoare de tip bob lung și un blond cenușiu, care îi evidențiază perfect trăsăturile feței.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu și-a ales rochia de nuntă

Bianca Drăgușanu a declarat că este pregătită să se căsătorească a treia oară și deja știe care va fi rochia ei pentru nuntă, după cum a declarat în cadrul emisiunii „Teo Show”, în urmă cu câteva zile.

„La nunta pe care urmează să o am eu, pentru că mă voi căsători, asta e clar, va fi ceva spectaculos. Indiferent că vrei să faci o nuntă de 50, 100 sau 500 de persoane.

ADVERTISEMENT

Rochia mea vreau să fie ca prima pe care am purtat-o când m-am căsătorit. Mie îmi plac astea tip sirenă, care se mulează mișto pe talie. Voi avea 10 rochii la nunta mea”, a declarat blondina la Kanal D.

ADVERTISEMENT