Life

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Dariei Radionova. Vedeta a răbufnit în mediul online

02.11.2020 | 12:24
Bianca Dragusanu atac dur la adresa Dariei Radionova Vedeta a rabufnit in mediul online
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova au avut parte de multe neînțelegeri în trecut și se pare că nu au încetat. Cele două femei au reluat atacurile de pe rețelele sociale și s-au criticat dur. 

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri neașteptate la adresa Daria Radionova, pe care a jignit-o în mediul online. Recent, fosta asistentă a lui Dan Capatos a atacat-o în mod indirect pe rusoaică pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Victor Slav a jignit-o pe rusoaică și a scris cuvinte dure despre ea pe rețeaua de socializare, relatează cancan.ro.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Dariei Radionova

Bianca Drăgușanu a răbufnit în mediul online și a atacat-o dur pe cea care i-a fost amantă lui Alex Bodi, rusoaica Daria Radionova. Creatoarea de modă nu a menționat numele afaceristei care locuiește la Londra, însă fanii și-au dat seama imediat că despre ea este vorba.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a postat recent o serie declarații pe InstaStory din care se subînțelege ideea că a încheiat relația cu Alex Bodi. Aceasta a vorbit despre femeia care i-ar fi fost amantă partenerului ei și pe care a jignit-o cu o lună în urmă.

Fosta asistentă TV pare să aibă din nou dispute cu rusoaica după ce Daria Radionova a postat un mesaj cu subînțeles în care ar fi vorba despre Bianca Drăgușanu, cea din urmă i-a răspuns cu aceeași monedă și a făcut dezvăluiri neașteptate despre ea.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a decris-o utilizând un emoticon cu fața unui porc și i-a aruncat cuvinte acide: “Cândva, a fost o ? îndrăgostită de lux și genți! Această ? s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această ? este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mânca sau s*** orice vede!

Cu toate că are multă experiență în a s*** și a mânca tot ceea ce vede, drăguța ? nu știe să mintă sau să ascundă că este foarte pofiticioasă! … Așa că, ‘pofticioasa’ ? crede că o poate păcăli pe Mama Dragonilor!”

ADVERTISEMENT
Daria Radionova
Daria Radionova, fosta amantă a lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram

Vedeta s-a confesat pe Instagram că a fost dezamăgită de “două persoane penibile”, fără a le da însă numele. Cel mai probabil, persoanele vizate sunt Alex Bodi și fosta lui amantă, Daria Radionova.

Se pare că rusoaica ar fi rugat-o pe Bianca Drăgușanu să nu o mai implice și pe ea în scandalurile cu Alex Bodi pentru că nu mai are nicio legătură cu el.

Daria Radionova este o afaceristă născută în Republica Moldova și stabilită la Londra. S-a remarcat în mediul online atunci când și-a decorat bolidul, un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, cu două milioane de cristale Swarowski.

 

 

ADVERTISEMENT