Life

Bianca Drăgușanu este pregătită să se despartă de Gabi Bădălău. “Mă retrag din ecuația asta”

Bianca Drăgușanu pare că a ajuns la capătul puterilor și este decisă să se despartă de Gabi Bădălău.
16.10.2021 | 12:43
Bianca Dragusanu este pregatita sa se desparta de Gabi Badalau Ma retrag din ecuatia asta
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că nu găsesc soluția pentru a avea o relație liniștită. Sunt împreună de câteva luni și deja s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori.

După ce afaceristul a apărut cu o altă domnișoară, diva pare că s-a săturat de toate problemele și este decisă să pună capăt relației.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a dezvăluit faptul că există o persoană care nu o place și care l-a influențat pe iubitul ei.

Bianca Drăgușanu este pregătită să se despartă de Gabi Bădălău. “Mă retrag din ecuația asta”

Bianca Drăgușanu pare decisă să se despartă din nou de Gabi Bădălău. Diva spune că există prea multe probleme în această relație și nu se pot rezolva.

ADVERTISEMENT

Aceasta crede că afaceristul s-a afișat cu o altă domnișoară doar pentru a o face geloasă, iar aceste gesturi arată că Bădălău nu a știut niciodată ce își dorește cu adevărat. Chiar și așa, blondina a recunoscut că încă îl iubește. 

“Nu știu dacă o să mai fiu sau nu cu el, că e situația asta …Dacă o fi așa, eu mă retrag din toată situația asta. Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (…)

ADVERTISEMENT

Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Mesajul vedetei pentru mama iubitului ei

Bianca Drăgușanu a povestit că încă de la începutul relației mama afaceristului nu a plăcut-o, sau cel puțin așa i-a transmis el. Se pare că mama lui Bădălău este convinsă că vedeta consumă substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

“Mi se pare absurd să judeci un o prin prisma unei imagini. Nu ai cum să mă judeci ca și cum aș fi ceva rău pentru copilul tău. Din ce am înțeles, mama lui crede că eu beau, că mă droghez. (…)

Nu vreau să mă dau vreo sfântă, dar dacă mama lui nu mă vrea …Părinților lui nu le place faptul că sunt expuși de 2 ani numai în scandaluri și numai în procese. (…)

E vina lui, manipulează, nu știe ce vrea. Eu îl iubesc foarte tare, dar din respect pentru familia lui, nu vreau să mai vorbesc niciodată despre el sau despre familia lui la televizor”, a mai spus Bianca la Antena Stars.

ADVERTISEMENT