Life

Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Vedeta s-a oferit să-l ajute pe afacerist

26.11.2020 | 11:30
Bianca Dragusanu gest neasteptat pentru Alex Bodi Vedeta sa oferit sal ajute pe afacerist
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit definitiv în urmă cu câteva săptămâni, iar afaceristul din Mediaș a ajuns după gratii după ce a fost ridicat de procurorii DIICOT. Cu toate acestea, fosta asistentă TV l-a ajutat și a făcut un gest neașteptat pentru el. 

Doar pentru că relația lor a suferit numeroase momente tensionate de-a lungul timpului, asta nu înseamnă că Bianca Drăgușanu vrea să fie la cuțite cu fostul soț. Din contră, blondina s-a oferit să aibă grijă de fiica cea mică a lui Alex Bodi, Selena.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu și-au încheiat relația în cel mai bun mod posibil, însă vedeta are grijă de fetița lui în timp ce tatăl ei este închis.

Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Vedeta s-a oferit să-l ajute pe afacerist

Se pare că Bianca Drăgușanu vrea să fie în relații cât mai bune cu fostul partener de viață, chiar dacă despărțirea lor nu a fost una prietenoasă. Fosta asistentă TV are grijă de fetița cea mică a lui Alex Bodi cât timp acesta se află închis.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu o ajută pe Iulia Sălăgean cu micuța Selena, din moment ce Alex Bodi este după gratii. Fosta prezentatoare a luat-o pe fiica ei biologică, Sofia, și au mers împreunp la grădiniță ca să o ia pe fiica lui Alex Bodi.

Cele două fete s-au bucurat foarte mult de această întâlnire și s-au îmbrățișat pentru câteva secunde atunci când s-au văzut. Bianca Drăgușanu a imortalizat momentul și l-a postat pe contul ei de Instagram pentru a-l împărtăși cu fanii.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, Sofia și Selena
Bianca Drăgușanu alături de Sofia și Selea. Sursa foto: Instagram/ Wowbiz

De asemenea, a etichetat-o în postarea ei și pe Iulia Sălăgean, fosta soție a milionarului, amândouă fiind foarte bune prietene, în ciuda faptului că au avut același soț.

Cele două femei se înțeleg foarte bine și se întâlnesc adesea în oraș pentru a lua masa sau pentru a face cumpărături. Și fiicele lor sunt prietene foarte bune, situația fiind una cât se poate de normală pentru fosta asistentă TV. Iulia Sălăgean este cea care l-a denunțat pe Bodi la DIICOT și a mărturisit recent că bărbatul a forțat-o să se prostitueze în timp ce erau împreună.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu încearcă să o ajute pe Iulia cât de mult poate, după cum au menționat sursele FANATIK. Alex Bodi nu pare să fie un obstacol în calea prieteniei lor.

Bianca le-a dus pe fete la o veche prietenă de-a ei, unde s-au jucat și au fost servite cu tort pe care l-au și ornat. Bianca Drăgușanu pare să fie foarte fericită în această ipostază, chiar dacă Selena este fiica fostului ei soț. Vedeta a fost ca o adevărată mamă pentru ea și a integrat-o perfect în viața ei și a Sofiei.

Alex Bodi a fost acuzat de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc. Afaceristul din Mediaș a fost ridicat de la vila sa din Voluntari, unde se afla împreună cu Daria Radionova, noua lui iubită.

ADVERTISEMENT