Life

Bianca Drăgușanu i-a vopsit părul fiicei sale de doar șase ani. Cum arată acum, Sofia

Bianca Drăgușanu a decis să îi împlinească fiicei sale, Sofia, marea dorință. Cele două au făcut o vizită la salon de înfrumusețare.
20.11.2022 | 12:40
Bianca Dragusanu ia vopsit parul fiicei sale de doar sase ani Cum arata acum Sofia
Fiica celebri Bianca Drăgușanu, Sofia, și-a făcut o schimbare de look. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, a crescut. Drept dovadă, mama sa trebuie să țină pasul cu dorințele cele mici.

Fiica Biancăi Drăgușanu, schimbare de look la doar șase ani

Bianca Drăgușanu se poate declara o mămică împlinită. Fiica ei care are doar șase ani a ajuns deja să îi fie bună prietenă. Cele două petrec mult timp împreună și de asemenea, par să aibă aceleași pasiuni.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a dus-o pe Sofia la salonul de înfrumusețare. Fetița, în vârstă de doar șase ani, a vrut să își facă o schimbare de look, însă în final s-a răzgândit.

Deși plecase cu gândul că își va face breton, în final, Sofia a vrut să se vopsească blondă.

ADVERTISEMENT

Constant, Bianca Drăgușanu își ține la curent urmăritorii cu privire la activitățile ei zilnice. Așa a făcut și de această dată, când a publicat mai multe imagini alături de fiica sa, Sofia, de la salonul de înfrumusețare.

Sofia a vrut să se facă blondă, însă Bianca Drăgușanu a decis că aceastaeste prea mică pentru a face o asemenea schimbare.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui lucru însă, vedeta a lăsat de la ea și i-a permis fiicei sale să își facă doar șuvițe blonde și să își tundă vârfurile.

Sofia și-a făcut câteva șuvițe blonde și s-a tuns. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Sofia și-a făcut câteva șuvițe blonde și s-a tuns. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Bianca Drăgușanu nu a putut să o refuze pe Sofia

Nu doar Sofia a avut parte de noutăți. Și Bianca Drăgușanu a optat pentru o schimbare rapidă de look și a decis să își facă bucle.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că vedetei îi este dificil să refuze propunerile fiicei sale, însă mereu, cele două reușesc să găsească o cale de mijloc.

”Copilul meu este foarte explicit. El știe exact ce vrea, ceea ce este foarte important. Ar trebui să ascultați discuția dintre fiică-mea și Costel.

E foarte înțeleaptă și, oricum, n-a scăpat de ea până nu își face două șuvițe care nu se văd foarte tare. Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT